kedd, február 22

okéoké, mit keresek megint itt, hát tényleg nem tudom. Vettem szegfűszeges teát, mert az jó, és nem ragaszkodom ám ahhoz, hogy az ilatai is eltűnjenek a télnek. Vagy amúgyis. Az elektormos hegedűn való töprengésemmel arra jutottam, hogy jó lesz nekem az olcsóbb is, amennyiben egyáltalán, és, ha véletlenül tényleg úg alakul, hogy rendszeresen játszom, akkor majd elkezdek félrerakni komolyabb hangszerre. Addig igazából felesleges.

Struktúrálni kellene az időmet, az optimális kihasználtság érdekében. Itt, a melóhelyen sajna semmi nem kényszerít rá, megoldhatók enélkül is a dolgok - és ez nem, nem segít.
Ha meg, hazaérek próba utá, akkor már nincsen kedvem ilyesmire. Akkor örülök, hogy vége a napnak. Ha meg épp nincs próba, akkor örülök, h szabadidő, és megintcsak. Remélem,mostantól egy kicsit jobban rá fogok érni, aztán a bemutató után meg pláne.

2 megjegyzés:

Sütitolvaj írta...

Fogsz többet hegedülni? Miért elektromos hegedű?

gothposeur írta...

úgy tűnik, éneklek zenekarban, aztán rájöttünk, h a hegedűvel mégjobb. Elektromos hangszerek meg dob mellé asszem csak az elég hangos (legalábbis ilyesmiket olvasok).