péntek, február 22

ááááhhhh a fejfájás a hóval, hát helóhelHELÓ
megatorkomisfura, hátmivan
és fázom

egészségügyi jelentésünket halloták. meg az időjárás is pipa.

a tegnapi táboroskeretjátékos megbeszélés fasza volt, de majd kell egy este, amikor csak ezzel foglalkozom, és mappázok és rendszerezek megminden. tulajdonképpen kivehetnék egy nap szabit. mindegy.

jajpersze a tegnap délelőtti bejegyzésem draftban maradt, így nem írtam még meg, hogy milyen lesz a hétvége, hát perszehogy kurvajó, például ma este rögtön azzal nyitom, hogy egyszerre kellene lennem két helyen, egy szülinapi bulin, meg a Bruti féle csingi játékon. Nyilván a játékra megyek, a másikra meg megpróbálok beköszönni, bár kezdem úgy érezni, hogy inkább azt kellett vona mondanom, h nem jó az időpont,dehát, dehát, dehát. mert így azért rossz lesz elindulni, ha végre megérkeztem. mindegy, addig még lehetek rosszul is, és az ügyes kimentés a szociális balfaszkodások közül. erről jut eszembe, holnap is játék előtt szociáliskodom, az több utazással jár, de nagyon muszájnak érzem már, hogy meglegyen. vannak emberek, akiket rég láttam már, pedig jó lenne.

szóval játék-játék-mese, közben be kellene fejeznem a courserás tanfolyamot is valamikor, meg a dolgok, meg a havazás nézése és az alvások tömkelege.

mostanra eljutottam oda, h marhára nincsen kedvem a házibulihoz, illetve helyette inkább csak üldögélnék nyugodtan meleg helyen a különösebb szociális interakciók nélkül. persze, akkor lehet, h megsértődik valaki. de ez igazából fasság. aki ilyenen megsértődik, azt amúgy se tudnám kezelni. tőmondatok, agyamra telepedik a köd, a hétvége fáradtsága, vagy fronthatás, nem tudom.

És nem tudom, mi történt, de, tudom, voltam próbán, írórenden, kocsmázáson a hét első felében, és azóta se volt nyugi, bár este fél11kor még kitűnően be tudok ülni a gép elé játszani, ezért az Alan Wake megvolt, most a kiegészítője megy, ami furcsa, mert más lett attól a pár változtatástól, kicsit más GUI, élénkebb sárga színek és az egész elvesztette az a melankóliát, ami olyan marha meghatározóvá tette a játékot, bár így sokkal könnyebben tudom játszani, egyszerűen bátrabb vagyok, és nem folyamatosan rettegek. A sztori meg... a sztori meg. Imádom a metaplotokat.

... tényleg kéne most valami csend, valami szünet. node mikorra, mikorra, amikor nem jön szerelő, nem megyek el dolgokat intézni, és nem takarítani szeretnék.á. bérmikor, ezeket úgyse szoktam.

Nincsenek megjegyzések: