hétfő, február 11

Királylányok és nem azok

Jó, oké, kiraktam itt bent háttérképnek az egyik képet. Saját világot építünk közösen, és ez jó. A Rouen kapcsán épült changeling világgal is megvan ez, bár annak a világépítés része inkább kétemberes meló, mint itt, ahol lényegében a játékosaim rajzolják a képbe a részleteket, én csak a vonalakat és az arányokat adom nagyban. Meg a tematikát, amit persze azonnal átrajzolnak, de az jó.

Aztán kellene a Turambart frissíteni, megvolt a pihenőidő. Furcsa volt a farsangi díjosztókon belegondolni, hogy a díszoklevélre adott indoklás a Turambarra is illett, a társaság régi hagyományt elevenített fel (nagy színelőadás:D), a belefektetett meló is hasonló nagyságrendű volt, ha csak a heti rendszerességű próbákat nézzük, és a közösséget is építette, amennyire elnéztem a srácokat.

Jujj, a másik flash az meg az volt, hogy a régi kórus rég volt. Hiányzik a kórusban éneklés, de egyrészt nem volt időm az újra, másrészt meg nem bánom, mert nem lett volna türelmem megint ugyanazokat az énekeket elénekelni. (Bár legalább lett volna hegedű az öregországutiban, mert akkor időben tudomásomra jut, h kell.) A tributeband-es dolgok mondjuk megfelelően frissek meg izgalmasak, egészen más gondolkodást igényel a hangszeres zenélés, és jó lenne továbbvinni ezt a vonalat, pláne úgy, hogy tönn kombóban is működik, legalább ének+gitárral, de szinte biztos vagyok benne, hogy pl megfelelő idő esetén egy szinti beszállt volna a farsangon Aeglosék mellé. Vagy egy cselló. Meg ilyenek.
Ma este írórend megint, jéjj, jó lesz ez a 2013, akkoris.

Kellene összeraknom már valami zenélős cuccot, de a keverőhöz nincs tápom, és most úgy tűnik, nem is nagyon lehet szerezni hozzá, mert speciális. A kurzus egyik nagy előnye, hogy gyorsan elmondták benne a mikrofon-keverő-effekt dolgokat, fura volt mondjuk tesztet kitölteni, mert így utolsó pillanatban, félemlékekre hagyatkozva azért elég lyukas az emlékezetem, és volt pár olyan kérdés, amit úgy néztem, h ez mi és minek, as usual, viszont ég így is elég pontot értem el. Na, memorizálandó dolgokkal ezentúl se fogok semmit se kezdeni, bocs.

Azért még nem pihentem ki magam, tegnap egyig játszottam portal2-t és nem bánom,csak aztán marha sokáig nem tudtam elaludni. és persze Alan Wake-t is. Ott a meginduló aratógép miatt dobtam el a kezemből a kontrollert.
Ki kell menni megint a világok határára, Ms Shepard.


Nincsenek megjegyzések: