vasárnap, február 10

Gváhh, elcsúsztam ezzel a courserás tosszal megint, hétközben nem volt időm, csak ma, és marha sokat dumál a fickó. Nyilván kellett ma aludnom és játszanom.

A farsang ellentmondásos volt, egyrészt nyilvánvalóan sikerültek jó dolgok, a tematika jól jött ki, nagyrészt sikerült eltekinteni a tavalyi steampunktól, a keringők jók voltak, és a kaja is, meg az öltöző is, meg a beszélgetős rész is elég jó volt.
Ami nem volt jó, az egyrészt a helyszín többi része: kicsi volt a táncterem, a keringőknél ijesztően tele volt, a bulinál csak azért nem mert, az annyira későn kezdődött, hogy nem voltak emberek elég sokan hozzá. A helyszín miatt nem lehetett rendesen hangosítani sem, ami a keringőknél kifejezetten zavaró volt, de amúgy a bulinál is. Ráadásul nem sikerült rendesen beálíltani a hangot sem, mert a halkság mellett még szép se volt (a keringőknél, talán megpróbálták legalább a basszust feltolni, nem tudom). Az időkezelés se ment, egyrészt a majd egy órás csúszás, a rengeteg lyuk, mind hajnalra tolták a bulit, ami megintcsak nem jó, ugye. Persze, pl Cue írta, hogy dejó, kettőkor volt vége a keringőknek, nagyszerű, azért ennek is megvolt a célközönsége, csak amikor már várjuk h lehessen nem párban, hanem rendesen táncolni, akkor kicsit idegesítő, hogy... mikor bulizunk? A sok szünet. Értem én, hogy kell pihenni mondjuk a keringőknél, de basszus, emberek, ne akarjátok végigtáncolni, ha nem bírjátok. De ne álljon le az egész ezért - ha mindenképpen muszáj tagolni, akkor ilyenkor lehet másfajta társastánczenét nyomatni, amit akár hallgatni is jó, és az a pár ember, aki tudja táncolni, annak itt a lehetőség (latin táncok, tangó, stb., van ilyenből elég sok). Az eseménytelen szünetek emgtörik az esemény ívét - és valahol azt sugallják, hogy a közönség nem tudja eldönteni, hogy mikor pihenjen, ezért a szájukba rágjuk, hogy mikor mit kell csinálni.

A műsor szerintem rövid volt, és hát nyilván összecsapott, tekintve, hogy utolsó pillanatban rakta össze mindenki, és nem volt próba/meghallgatás, a és igazából a koncepciót se értettem a sorrendben. Szóval lassan kéne majd valami rendes éneklős estet csinálni, kb a táncest mintájára, úgy érzem. Amúgy ez a része asszem nem volt rossz, szimplán kevésnek éreztem. A díjkiosztó baromi hosszú volt.
A királyváléasztást és a tombolahúzástt kifejezetten időhúzó feleslegességnek érzem, és, h mindkettő iylen sok volt és még a köztük a szünetek is, az már jellemzően az élmény rovására ment.

A bulit meg hagyjuk, fáradtak voltunk, mostantól hivatalosan is gyűlölöm azt a 20 számot, amit mindig meghallgatunk minden bulin, és úgy alapvetően, na mindegy :D amj esetleg folytatom, vagy lmélkedek vagy valami.

1 megjegyzés:

Julcsi írta...

Naszóval ezt semmivel nem tudom kiegészíteni. Ezért nem is írok külön farsang posztot... :)