kedd, március 20

hajjajj. azt hiszem, ma harmadszorra hallgatom meg a type'o best ofot. és még mindig jóóóóóó. a tiiii szóóó fáááá szóóó alap még mindig tetszik. Az eső megint a belső dolgokra koncentrál, és nem baj, mert a napfényben csak dühítene, hogy a gép előtt ülök - igen, ez is az oka, hogy szeretem az esőt. Nem csinálok semmit (na jó, ma dizájnoltam), és ez nem jó. Tevékenység az lenne, ha egyetemi (jelenleg nem létező) feladatot készítenék, szöveget tanulnék, beszéd- és énektechnikáznék, összeállítanék programot a tavaszi találkozóhoz, megint leírnám a tábori programelképzeléseimet, megírnám a szkriptes feladatokat - és csak mindezek után foglalkoznék szerepjátékkal.
A lista hosszú, mégsem bírtam egyiket sem megvalósítani. És, remélhetően a sok időm eddig tartott. Minden ellen van kifogásom. Minden ellen, minden ellen, minden ellen... :belehajtogatja magát a kényszerzubbonyba:

Viszont örömmel olvasom, hogy vannak mások is, akiknek a blogjai legalább felerészben több karakter bejegyzései. (Most épp a kyasid blogját találtam meg, h pontos legyek.)
töltöm az új type'o-t, mert nem jó mindig ugyanazt hallgatni.

Holnap az állásinterjú után nekiülök Alekszej blogjának is, és lehet, h már ésszel, nem erővel vágok neki - tehát nem kezdek eszetlenül effektezni és akármicsinálni az első három stockfotóval, és nem a végén, amikor már tetszik a kép, gondolkodom el rajta, h erre h a francba pakolok majd szöveget, meg hova és egyáltalán?
Ja, és talán már nem kell újra kiismernem magamat a template útvesztőiben (nyilván ott is célravezetőbb lett volna előbb végigbogarásznom és megértenem a dolgot, meg talán előre kitalálni, hogy mit szeretnék...)
nem vagyok eléggé mérnök, és kitartásom sem elég a nem pontosan, jól felépített tevékenységekhez.
Valahonnan lelkesedést kell gyűjteni.

Nincsenek megjegyzések: