kedd, április 5

ehh megnyitottam a felületet, hogy majd most önkifejezek, aztán persze nem kezdtem el. kint ülök a recin, és borzasztóan fáraszt már csak a mozgás csak a lámpafény, csak a nemtommi, bár nyilván az is közrejátszik, hogy 3 és fél5 között járok valahol időben, és ez a legdurvább időszak egy napban ébren - oké, hajnali 3-5 között se rossz. Csak az ritka.

Esig kell felébrednem - erről jut eszembe, öt körül visszaülök a helyemre, és csend-rend-nyugalom fog körbevenni és az nagyon jó lesz.

Aztán meg hirtelen majd próbálni fogunk - tegnap énekeltem, szombaton énekeltem, remélem, ennek lesz hatása, és nem fogok a végére berekedni. Erről jut eszembe, tervezek mikrofont venni, mert már korábban is felmerült, és hátha tudok érdemben próbálni. Mert komolyabban végiggondolva, sok értelme úgy nincsen, ha egyszerűen nem hallom magamat, vagy csak borzasztóan torzítva. A hegedű kevésbé érdekel, bár nyilván fontos az is, de ott most örülök, hogy egyáltalán hallatszik belőle bármi. A hangja asszem majd onnantól számít, ha koncertezünk, és pénz is jön belőle.

Ez a tavasz nagyon jó idő, várom a nyári viharokat is.

Nincsenek megjegyzések: