csütörtök, április 28

Jól van, persze. Persze.

Úgy tűnik, elveszett a Cég egyik kikötözött gépének a kulcsa, valami megoldást kéne rá találni - végignéztem minden nálam lévő kulcsot, sehol nincsen, és állítólag már rég nincs meg az erdeti, csak eddig senkit nem érdekelt. Nemtom, mi lesz belőle.

Szeretném azt is hozzáfűzni a jelenlegi időjáráshoz, hogy kedvelem, csak mindig belealszom a gondolatba. Végigszáguldani metróvala föld alatt, miközben a szemem áttöri az angol szöveget, hogy lássa a mögötte rejtőző dolgokat. Jóval misztikusabbnak tűnik a regény, pedig, feltételezem, ugyanazt a hatást hozza, mint magyarul az előző sorozat Robin Hobbtól. Néha örülök, hogy vannak random netes ismeretségeim, mert soha nem jutok hozzá a sorozathoz, amenniyre magamat ismerem.

Folyamatosan csütörtök-péntek hangulatom volt kedd óta, mostanra értem utol az érzést, most stabilan csütörtök színe van a világnak, ez asszem jó. Bár, nem tudom. A töredékek, a töredékek, ezek nem szólnak másról, mint belassult lépésekről, amiket itt teszek meg. Egyszer mondta valaki, évekkel ezelőtt, hogy képtelen olvasni a blogomat, és ez eszembe juttatta azt is, hogy a 90-es évek 20 éve kezdődtek.

Hosszas küzde... némi levelezés után visszaszereztem a múltkor Áfinál felejtett tonert, meg a Dead Space-t,de ma este még fel kell vennem TLV-re hangokat, megminden. Asszem a ez a banneres szöszögés egyelőre ennyi, bár nem ártana a szerintem szebbre sikeredett dolgot újragyártanom, a feltételeknek megfelelően. Büszke vagyok magamra, sikerült egy darab kódot becopypastelnem a helyére, és összetömörítenem kicsibe az swf filet.

Ezek olyan... töredékek, de nagy dolgok nem történnek velem. A háttérben remélem, de még nem látszik semmi sem belőlük.

Nincsenek megjegyzések: