péntek, április 22

Ma reggel a buszmegállóban tökéletesen elégedett voltam az időjárással. Kellemesen hűvös volt, egy reggel az legyen ilyen, amikor nem esős (vagy havas). Szeretem azt az időt is, amikor minden komolyabb beöltözés nélkül ki lehet menni az utcára, de még nem halunk meg a napsütéstől és hőségtől. Rövidek ezek az időszakok, nagyon.

Tegnap sikerült összeraknom a bannert, rájöttem, hogy érdemes lenne számolnom és gondolkodnom, nem csak úgy ránézésre tologatni pixeleket, mert akkor időt spórolok. Persze most van az, hogy érdemes elölről kezdeni ugyanazokkal az elemekkel, és rendesen, szépen összerakni. Majd, ha jut rá időm, mindenképpen.

Szeretnék énekelni még, szeretnék sok időt, amit csak arra szánok, amit valóban szeretek csinálni. Lassan tényleg elszánom magamat, elmegyek, és veszek mikrofont, még akkor is, ha azt mondják a többiek, úgyse hallatszik a próbaterem béna erősítői és mittoménmijei miatt. Attól még otthon, felvételre sokkal jobb lenne, mint a jelenlegi, és hátha mégis érezhető a változás. Zavar, hogy alig hallom magam, pláne most, hogy elkezdtem odafigyelni komolyabban olyan dolgokra, mint egyenletesség, hangszín, akármi, mittomén, na. A hegedű más, azzal kapcsolatban nincsenek ambícióim, bár persze jó lenne hallani, mert borzaszó hamis tudok lenni, pláne ha nem is hallom magamat. Szerintem lassan már-már hallgathatóak vagyunk próbán :D

A D10-et azért még szeretném, pláne, hogy van egy jelentkező gitárosunk. Igazából nem kellene ehhez semmi különösebb izé, vannak geek zenekarok két-három gitárral is, csak kellenek jó szövegek, és jó emgvalósítás, még az se kell, hogy a zene olyan nagyon eredeti legyen.

Nincsenek megjegyzések: