csütörtök, október 27

hát ejj, végül nem mentem koncertre - van abban igazság, hogy a kávétól álmosabb leszek, amikor elmúlik a hatása, és este hamar múlik. De, ha leszámítjuk a koncertekre és spontán emberek közé menős igényeimet, a racionális döntés is az volt, hogy hazamenjek és hegesszem a honlapot, emrt különben az életben nem leszek kész.Aztán ma estére már olyan állapotba került, amivel kezdek elégedett lenni. Nyilván nem ezzel fogok bekerülni a webtrendi kiadásokba meg minden, de már legalább honlapnak tűnik. Illetve, még mindig csak vázlat, persze. Most jön az, hogy vagy találok olyan wefontot, ami tud magyar betűket, vagy maradok az alapértelmezettnél. A menüt véglegesítem, meg a láblécbe a beírásokat. Kitalálom pontosan, hogy mit tudok ténylegesen felrakni.
Kijavítom a flash logót, és kitalálom, h milyen galériám lesz. Vacilálok a flash meg jquery között - az utóbbi tanulságos lenne, a flash viszont megfelel a házifeladatnak, és arról tudom, hogy meg tudom csinálni (mer ott a könyvben a konkrét példa, a kódokkal, meg minden és tudom látványra szerkeszteni, nem úgy, mintha css-sel kellene belebűvészednem az oldalba).
Hm, erről blogolni is van annyi értelme, mint az rpg-kről, jól van.

A tegnapi nap amúgy pont eléggé megviselt, pedig vihorásztam tárgyalóban, és kaptam feladatot (hhá, táblázatból táblázatba másolni), meg ettünk Szozsival, meg este Inszéjnnel beszéltünk szerepjátékról meg arról, h elméletileg elérhető e-mailen, gyakorlatilag nem.

Ez a napsütés egyre jobban frusztrál. Annyira jól esett az esős pár nap, hogy most ez a szembefény erőt szív el tőlem. Vagy valami ilyesmi. És a kávéból kifelejtettem a cukrot, amit nem értek, nyilván elfogyott az automatából, vagy valaki átállította, és megjegyezte azt a beállítást. Vagy eddig sem szokott benne cukor lenni, csak nem tűnt fel. Valószínűtlen.

Akkor most produktivitás.
:felröhög:


Nincsenek megjegyzések: