hétfő, október 10

van fűtés a Cégnél!
és van kávé is, az eddig is volt, ellenben.

nem készültem énekre, valahogy nem jutott idő rá, van némi bűntudatom, de majd, de majd jut erre is. pénteken előadás lesz, a Smocek, kb az utolsó darab, amiben még szereplek - szerdán megyek próbára, hát kíváncsi vagyok a többiekre, mi van velük. Anyám időnként megkérdezi, hogy nem hiányzik-e a társulat, úgy tűnik, igen mély nyomot hagyott benne a kilépésem. Pedig úgy tűnt, h a "színészkedést" mindi is vmi hobbinak tekintette. Hm, ha tényleg hobbi lett volna, akkor most is csinálhatnám. Ez mennyire hülyén hangzik, de... de, tényleg így van. Nem hobbi volt, és, ha újra játszom vhol, az sem az lesz.

Péntek este végül sikerült eljutni a tündérgyárba, bár az este némely pontján komoly kétségeim támadtak (úgy az első üveg bor után). Hideg volt, de végre táncoltam buliban, már baromira hiányzott. Meg úgy az egész bulibamenés, mint olyan.
Tényleg kéne zenét csinálnunk :D

A hétvégém amúgy jól telt, a nagy részét csssel töltöttem, vagy pssel, meg egyéb betűszavakkal, kivéve az alééban történő kószálást. Annyira jó volt valami oylannal foglalkozni, amit értelmesnek találok, és egész nap, és lelkiismeretesen tanulni meg kínlódni a kóddal meg ilyenek. Ilyenkor mindig za jut az eszembe, h mi a faszér' kell lehúznom az időm jórészét értelmetlenségekkel,miért nem csinálhatok vmi oylasmit, ami kihasználja a képességeimet?
Bláááááááh.

Namindegy, szóval shoppingoltunk Szozsival, és megint nincsenek normális ruhák a könnyen elérhető boltokban, más boltokat meg nem ismerek. Csalódtama  turkálókban is, ott sem lehet venni rendes kockás inget meg kötött pulcsit feketét, ami még méretben is jó, mivanmár, mivanmár.




Nincsenek megjegyzések: