hétfő, október 10

okéoké. tényleg buta ez a supernatural. Eddig nem zavart, de most valami átkattant, éls zavar,h ogy hamarabb esnek le dolgok, mint a srácoknak. Asszem eddig működött a metagaming képességem (amikor képes vagyok úgy eljátszani egy nyomozást, hogy igazából tudom, mi van a háttérben).

Hm, tényleg, ez érdekes kérdéskör - asszem, van némi dramaturgiai érzékem, ezért az inkább dramaturgiára épülő mesék fordulatait egész jó szórással szoktam kitalálni előre. Ez eprsze nem feltétlenül segíti a megoldást, mert pl. a főgonosszal nyiéván a nag csata helyszínén futunk össze, de ez a tudás nem segít.
És nyilván félrevezethet, ha a sztori szerzőjét alulbecsülöm :D

Viszont, amennyiben kb sikerült belőnöm a  ritmust meg a hangulatot, vagy esetleg ismerem a settinget, és tudom, hogy ja, az egy vámpír lesz, akkor meg kell küzdenem a karakterem agyával azért, hogy vagy a karakterem is rájöhessen erre, vagy pedig én felejtsem el, és gondoljam direkt rosszul a helyzetet. ("Á, nem, vámpírok nincsenek").
Na, vmi ilyesmi szokott lenni a misztikus sorozatok (filemk) kevésbé kifinomult tagjaival is. Úgyse éri el az ajtót, ja, megfordul és szembenéz vele a szellem, tadadaaaam. Hű, gyanús a kisrác, na ő nem lesz hunyó, mert túl egyértelmű, ez meg egy noname vidám fiatal pár, akik bemennek a sötét erdőbe, na, rész elején vagyunk, ilyenkor szoktak meghalni azok, akik után majd nyomoznak. Jeee.

Az amúgy ebjön, ahogy a srácok reagálnak eseményekre, meg vitatkoznak, csak időnként a lelkizések is túl... kiszámíthatóak.
Asszem Milleniumot kéne inkább néznem tovább.

Nincsenek megjegyzések: