kedd, december 11

álom

Szóval le akartam írni az álmomat, mielőtt elfelejtem. Ez nagyjából a legközelebb volt a rémálom kategóriához, féltem ébredés után kicsit, meg közben is, de ez nem gátolt meg abban, hogy lelkesen visszamerüljek ugyanabba az álomba.
Valami rpg kaland volt a plot, ez a része félig tudatos volt, és büszke voltam a felépítésére is. Volt valaki, aki szomorú múltja mellett/miatt? valamit elkövetet és a rendőrség el akarta kapni/elkapta az előzetesben. A szomorú múltban a kislánya zuhant le sok emelet magasságból egy építkezésen, ahol az építész/építésvezető volt, a horrormondat a "törpekislány"-ra utalt, mert lábra esett a csaj, és összecsúsztak a csontjai és csún alátvány volt állítólag, de nekem szóltak, hogy ne nézzek le, így csak az apa sikolyait hallottam (ez volt a rémálom leginkább).

aztán kalandozócsapatunkkal egynaagy kopórsókkal teli helyre bukkantunk valahogy (talán az apát nyomoztuk le), és egyrészt megállapítottuk, ogy óóóó, nem haltak meg az elkapottak, ilyen hibernátor-átszerelő koporsóba pakolták őket (mint a ME protheanjait), és átalakítják őket gyilkológéppé (horror #2, ehhez nincs érzékletes leírás, egyszerűen rettenetesen paráztunk tőlük). Ráadásul az egyik szerencsétlen csapattárs persze kinyitotta az egyik régebbi koporsót, de abból nem monszter, hanem egy katona lépett elő, mondván, hogy évszázadokkal ezelőtt ez nem büntetés volt, hanem így generálták a nagy háborúba a katonákat, ergo neki velünk semmi baja, meg úgy nagyjából ép is az elméje, de menne vissza a koporsójába, ha nem baj, és nem kell harcolnia. Ja, a újabbak valószínűleg nem ilyen jó arcok.

És aztán jöttek az üldözők, és menekülni kellett gorsan, a nyomokat eltüntetve, és visszamentünk a kiindukópontra, ahol évekkel ezelőttvoltunk. Közben kiderült, hogy mindenkinek van valmi olyan pszichikus képessége a csapatból, ai kötőődik a monsztákhoz: ketten valszeg kísérleti alanyok voltak,m akiket kiszabadítottunk, én meg éreztem a jövőt, és ez lapján roppant gyakorlatias dolgokat tudtam mondani, emg úgy kábé én voltam a híró, aki vezeti a népet. Ja, kis színes, powerage-Attila  is a csapat tagja volt, ő volt a józan ész :D a többiek is geek arcok voltak, de rájuk nem emlékszem már, h kik, meg a kiinduló ponton a Katona, mint aki még mindig nem fejezte be a letöltendő munkáját (merhogy utólag kiderült, ilyen Misfits jellegű "diákmunkán" voltunk a kaland előtt).

A világ megmentése még hátravolt, amikor késve ébredtem.

Nincsenek megjegyzések: