csütörtök, december 13

Tűnödök, például addig oké, hogy a töltőtoll tintájával fröcskölöm le magam, de az meglepő, amikor a folt fekete - hisz a tinta is az.

Uhh,visszafogtam most magamat, lehet, h tényleg jószándékú és alapos akar lenni srác és csak bénán fogalmaz. Csak azt nem értem, mi a faszért kell arra feladatra négy ember, amikor az maximum kétemberes meló.Valahogy kételkedek mostanában az emberekben, illetve a kompetenciájukban vagy az intelligenciájukban. Remélem, elmúlik, és kiderül, hogy alapvetően értelmes emberek vesznek körül.

Jelezném, a horoszkópomban az jött ki, h kedves és bájos nő vagyok, öööö, hát nem. Nagyon nem. És kezdek megint bedühödni - aztán meg majd elkeseredni és befordulni - azon, hogy mennyire kibaszottul nem a helyemen értékelnek (munkában), valahogy ki kellene szakadni abból, ami van. A hülye berögződésekből és előítéletekből, de olyan erősen szorít világ, hogy kezdek abban is kételkedni, hogy életveszélyes sérülés (vagy nagy szerencse) nélkül megúszható a dolog. Nem, a dolgok, mint olyanok, nagyon nincsenek rendben. Nem mintha tudnám, mi az a rend, amiben benne kellene lenniük, ugye. Nem mintha bárkinek elhinném, hogy az ő rendje igazabb, mint az én nem létezőm.

Erre valók a mesék. Úgy rajzolják fel a világot, hogy tudjuk, hogy az nem valódi térkép, mégis használható. Ha tudjuk a térképeinkről, hogy mesék, akkor máris igazabbak. Vgy valami hasonló.
16:16

Nem kellene tűnődni, mondják mindig a hangok felei, és jó lenne a pontokat i a helyükre tenni. Már-már sikerül, csak a koordinátarendszeremet nem sikerül helyre raknom.

Nincsenek megjegyzések: