vasárnap, december 23

határozottan nem vagyok a helyzet magaslatán, de legalább pár éve először sikerült csinálnom dolgokat karácsonyra - még akkor is örülök ennek, ha ezzel együtt ajándékokat viszont nem siekrült szereznem úgy, mint eddig. még holnap délelőttre is hagytam kajavásárlást valahol - bárhol -, mert ma már rosszul lettem egy idő után. Utálom ezt.
Közben megnézem vagy négy részt supernaturalt, a legutolsó az elég jó meta-rész volt, ilyen mi lenne, ha  a színészek helyett a karakterek lennének ott, ahol, ez a sorozat tulajdonképpen tele van ilyen önreflexióval - és ez mindenképpen bájos. És csak egy kicsit kiábrándító. Mert asszem sose leszek olyan fangirl, aki rendesen képben lesz a színészekkel, valahogy nekem mindig a történet meg a karakterek számítanak, és meglennék a szüzsé nélkül is.

közben felrakták a képket szombatról, barnahajú parókás tünde voltam, viszont a smninken még valamit érdemes lenne finomítani, mert a fényképeken elég ijesztó vagyok rúzs nélkül :D (rúzsozás helyett mondjuk ettem, de attól még... D:) aztán este vastag sminkben mentem tovább, és visszavettem az ingemre fűzőt is, amit reggel azért raktam el, hogy majd lehessek én is jelmezben. de helyette kaptam tünderuhát, de így meg nem hordtam, hát este kellett kipróbálnom, hogy civil körülmények között hogy bírom, jól bírom, ennyi. amúgy a buliban hosszú évek óta előszőr sikerült komolyabb beszélgetésbe merülnöm tolkieni témákból, (talán keretjátékokat és live-okat leszámítva), engem speciel meglepett, hogy képes vagyok összefüggő gondolatokra a témával kapcsolatban - valahogy nem az a kép él önmagamról, hogy a moralitásról és a tünde-ember viszonyokról beszélek értelmesen és motiváltan. legközelebb majd matematika lesz, már látom.
az meg nyilvánvaló, hogy szerencsétlen pasikat azzal üldözöm el, hogy amikor megkérdezik, hogy hol vagyok megtalálható, akkor kétszer visszkérdezek, harmadszorra meg rákérdezek, hogy mit akar igazából megkérdezni, és a "hát, úgy általában hol lehet veled találkozni" kérdésre meg kioktatom, hogy általában marhára sehol, leginkább konkrétan vagyok megtalálható. ahelyett, h azt mondtam volna, "találd ki, minden információd adott hozzá". Az is arrogáns, de egyben célirányos is, mert fenének vesződjek olyannal, aki ezt nem ugorja meg.

Szeretnék még sok nap nyugalmat, csendet, gondolkodást és pihenést, és nem akarok  beteg lenni.


Nincsenek megjegyzések: