péntek, december 28

Éves beszámoló II.

És a listák, mert ugye, marhára nem sorrendben.

Játékok:
1. Deus Ex: Human Revolution
lenyűgöz hangulat, zene képi világ, kielégítően érdekes játékmenet. Adam Jensen, Frank Pritchard

2. Mass Effect 3
ezt csak most ősszel vittem végig, könnyözön, de azért a hangulat és a sztori és a karakterek

3. Left for Dead 2
sikerült haverokkal/barátokkal játszani hálón, még ha keveset is

4. Psychonauts (és a csomagjában lévő többi kis játék)
elkezdtem jtászani kisebb játékokkal, ésigazából marhajók a nem nagyon hűde rpg/fps cuccok is, pláne olyankor, amikor nincs is sok időm egyszerre játszani

5. HalfLife2
végignyomtam megint. Még mindig zseniális, pedig nincsenek benne döntések, és párbeszédek.

6. Max Payne 3, Alan Wake
ezeket nemrég kezdtem el, a lineáris játékvezetés csodái, amikor a sztori egy nagyságrenddel jobb, mint jétszani vele.

7. Assassins Creedek
mert háztetőkön ugrálni jó és bérgyilkoskodni meg kúl

és még ezeken kívül is van egy csomó játékom :P

Sorozatok
hát már nem tudom, h tavasszal mit néztem - talán semmi izgalmasat, vagy éppen semmit, mert a tumblr szerint júniusban kezdtem neki a Doctor Whonak.

1. Doctor Who
kábé fél évig hallgattam geek barátaim véleményét, rajongását, vagy éppen nem azt a sorozatról, mire elszántam rá magam többszöri nekifutással. két-három évad alatt teljesen felszippantott, most már azért eléggé elfogult rajongó lettem, ami vicces, tekintve, hogy mennyire sokat panaszkodtam róla.

2. Once Upon a Time
na, ez a sorozat, amit Nyüfiék említettek meg, és miután megugrottam az első részt, már végig is néztem gyorsan. Érdekes, aranyos, mondhatni cuki, de tökéletesen megfelel a bennem élő 17 éves romantikus lánynak.

3. Supernatural
az első évaddal már régebben végeztem, akkor ki is ábrándultam belőle annyira, h ne folytassam, egy hónapja kb aztán megint nekikezdtem, azóta lenyomtam belőle ... hat évadot, még másfél van hátra. Igen, ez alapján tetszik nagyon - olyan stabilan jó dolognak tartom, még akkor is, ha a történet nem zökkenőmentes, és a kifejezette jó részei azok nem annyira történet szerves részei, mint önmagukban jó ötletek, és általában a sorozat sorozatságára épülnek, de ettől még... Tényleg olyan az egész, mint egy kitartóan húzódó rpg kampány. Asszem ez.

4. Misfits
a negyedik évadig kurvajó volt, aztán annak az eleje nem győzött meg, így nem folytattam azóta.

5. The Fades
ezt lehet, h tavaly néztem még? Vagy már idén? Nem tudom, mindenesetre nagyon-nagyon jó, és nagyon-nagyon rövid. Horror, igen, de képes vagyok nézni, akkor nem lehet olyan ijesztő...

persze, trónok harcát meg sherlock-ot is néztem, de nemtom már, mikor, meg az a szektában annyir elterjedt dolog, hogy nem is említem :D
azért íg y leírva ez nem olyan sok - most a Breaking Bad első részét nem említem, emrt azt majd méáskor nézem, meg .... hát... szerintem nem próbálkoztam mással. Hacsak végzetes kivétel nem történt az agyamban, és elfelejtettem valamit. Azért jobban belegondolva, a DW is hat évad volt, a Misfits 3, a OUAT csak másfél, és ugye a Supernaturalból hat évad, így mr elég jelentős mennyiségről beszélek.

Na, ezt jövőre is meg akarom tartani, még akkor is, ha ritkán találkozom olyan emberekkel, akikkel tudok megfelelő mélységben beszélgetni ezekről :P De még mindig többször, mint ahányszor koncertre/ megfelelő-zenei-buliba tudok menni barátokkal.



Nincsenek megjegyzések: