péntek, december 28

Éves beszámoló I.

Megpróbálom a lehetetlen, és nem dolgozom vagy sorozatot nézek, hanem évösszefoglalót írok a kellemes félhomályban idebent.

Így visszanézve ez az évem leginkáb a geekség jegyében telt: játszottam és sorozatokat néztem. Úgyhogy ezekről fogok listázni, az biztos. Meg megint sokat szerveztem az emtétében, emellett munkát keresek már egy jó ideje, és zenélek.

Például elnökségi tag voltam novemberig, ami miatt sikerült belefáradnom a hivatalos emtétésségbe, és ráébredtem, hogy mennyire hiábavalók a fáradozásaim, hogy ésszerűsíteni próbáljak logikára alapozva, nem, az nem működik a személyes, meg az érzelmi alapú meggyőzés működik, az meg borzasztó.
Voltam táborszervező is, ami viszont kifejezetten jó élmény volt a kritikák ellenére is - igenis, lehet tábort szervezni görcs nélkül is, ami a korábbi években elkezdett jellemzővé válni, és nem, nem ezen múltak a kritizált elemek. Ja, csak most nem lehetetett a "de legalább belehaltunk" dolgot felhozni mentségként. Ezekkel eltelt a nyár is, aztán lett az ősz, a struktúraváltás a szektában, a Turambar, meg az, hogy hogyan nem veszek részt a LEP-ben annál jobban, mint amit el bírok viselni nyugodt lélekkel és nem a belemet kidolgozva. Pipa, sikerült, bár kib nehéz nemet mondani Ankalimonnak, nem is ment elsőre, de szerencsére az, hogy nem határoztuk meg a pontos felelősségi köröket időben, sokat segített. Komolyan nem értem, miért számítanak úgy emberek munkára, ha nincsen kimondva és biztosítva az, hogy mindenki tudja, hogy mit kell tennie?
Persze a szekta még így is rabolta az időmet rendesen, november környéke elég húzós volt, talán az is megerősített a döntéseimben, hogy nem, ez úgy nekem nem kell.

Kreatív-művészi vonalon egyrészt ott a Szívforgács, akikkel az első koncert még egy éve volt, aztán egy fél éve kvázi rendszeresen koncertezünk, és nem is olyan rossz ez. Éneklésben határozottan fejlődök, most asszem a legnagyobb sikerélményem, hogy tegnap Zoltán azt mondta, ha így megy a Skyfall, akkor a koncerten három dalt fogok énekelni.
Aztán meg a Turambar ősz eleje óta megint, és bemutatjuk januárban, és jó lesz. El sem hiszem, hogy sikerült olyan dolgokat csinélnom, amiknek ténylegesen van eredményük. Oké, még nincsen bemutatva, de... most már meglesz.
Valahova ide illik félig a jövő évi táborunk is, aminek a keretjátékát szervezem, remélem, itt sikerül keresztülvinnem azt, hogy nem, nem a régi megszokásokra építünk, hanem értelmesen felhasználjuk a tapasztalatokat és egy rendes tervezés előzi meg a kidolgozást. Még meg kell tanulnom azt, hogy ezt hogyan kommunikálom le és kikkel, de nem baj, ezért vannak a dolgok, hogy tanuljunk, megminden.

Írnom nem sikerült befejezettre sokat, bár amíg ment az írórend, addig legalább rendszeresen kínlódtam, meg az ősz elején azért három rövid izét csak kiszenvedtem magamból. Rpg sztorik terén jobb a helyzet, a Rouen mese halad, még ha ritkán is. És megint játszom Janie-t, muhahahaha. Ja, meg a királylányos fantasy-hoz terveztünk Szozsival rendszert, majdnem kész lett, csak aztán nem nagyon játszottunk már egy ideje a teszteléshez megminden.

Az ilyen webes toszokban sokat nem haladtam, bár már legalább tudom, hogy mi az a php, és képes lennék tanulni, a javascriptet igazából inkább csak gyakorolnom kéne, és fejben már összeraktam több honlapot, meg a to.hu-t is átterveztem párszor.

Jövőképem baromira nincsen, kábé annyi, hogy lkezdek dolgokat, és hinni próbálok bennük. Hm. Mondjuk, ha nevet kéne adnom 2013-nak, akkor a hit évének mondanám így előzetesen, mert jelenleg asszem ez a legfontosabb dolog, amit meg kéne találnom. Enélkül nehezen kezdek neki bárminek.
2012 nemtom, h minek volt az éve, talán a képzeleté, esetleg az lszrevétlen építésé/gyógulásé fasztudja.

Nincsenek megjegyzések: