vasárnap, április 28


azt hiszem, mindenkinek kötelezővé tennék elolvasni pár jobb fanfictiont, mondjuk vmi videojátékkal kapcsolatban, aki szeretne nőket (is) megcélzó játékot készíteni/írni. Magamat is beleértve. És nyilván csak akkor, ha nem csak mély és magvas mondanivalója van a történetnek, hanem a robbantgatós-világmegmentős-énleszekalegjobb-vágybeteljesítek stuffból is raknak bele, a fun kedvéért. Elképesztő, hogy milyen erős és addiktív az a szociális-narratív fókusz, amivel még mindig csak óvatosan próbálkoznak, - legalábbis a játékok többségében. 
Most olvastam el egy alternatív me3 részt, és ennek a ... hm... fele Shepard személyes viszonyairól barátairól és szerelméről szólt, és heló, erre van igény, ha ránézek a ME fanfiction 10000-es létszámára csak egy oldalon. Nem kell játéktechnikailag is beépíteni (ahogy gyakran a világmegmentős plot is csak girlang az ugrálás/szörnyölés közben well, szörnyölésre lehetne érdekes alternatívát találni, heló, házépítés  :D), elég ha kapaszkodók, következetesen megmnden.
Most a tábori keretjátékra vonatkoztatva rájövök, hogy ott ezt azzal szándékozom megoldani, hogy a CsapatHőseim kvázilive-félimpóban fogják nyomni, annak meg a lényege a szociális interakció, hiszen lényegesebben bénábban tudjuk modellezni a fizikai erőszakot, mi inkább azzal szenvedünk, hogy komolyan vehető harcrendszerünk lehessen. 

tehát: fanfictiont olvasva nyilvánvalóvá válnak a felhazsnálói igények. ennyi.
----
amúgymeg, volt csütörtök este érdekes szocilális interakciókkal és beszélgetéssel, úja aranyösvény: occupy my world, úgy működöm, hogy bólyákat lés útvonalakat helyezek le a körülvevő pusztulatban, Zónában, és onnantól kezdve az az enyém, tehát biztonságban járhatok benne.Ezt jelenti az, hogy a valóságra is kiterjesztem az "önmagamat". 
Például tegnap este egyszercsak felkerekedtem a Gellért-hegyre, sétáltam, meg kicsit futottam is. 
a hülye feladattal nem haladok m,egfelelő gyorsasággal, erre kurvakevés az egy hétvége úgy, h azért szeretnék egyéb dolgokat is csinélni, sokat........... mindegy, egy vázlatot leadok, az is pont, lés az is haladás. Hjajj.
Át is ülök mindjárt a nagygéphez, hamár. itt most ekvésbé férek el. Ja, hogy arra nem raktam fel a programot, háháháh. 


Nincsenek megjegyzések: