hétfő, április 8

Miről szól?

Nekem tudnom kell a megbújó témát és ismernem a motívumok jelentéseit, szavakba foglalva megfogni, lerajzolni gráfokkal és számokat párosítani mellé - vagy csak tudni, hogy melyik hang és szín és mozgásélmény.

Volt egy hétvége, egészen más jellegű volt, mint a tavalyi táborszervezős. Azon kevésbé volt jelentősége a munkának, cserébe a kapcsolatok építéséért vagy mélyítéséért. Most sokat dolgoztunk, és igen, igen, ezt így kell. Csak most jó esne, ha lenne hétvégénk. Ezért se megyek tavaszi talira - rettenetesen szükségem van arra az időre, amit otthon tudok tölteni, a reggeli kávékra és reggelizésekre, délig alvásokra meg a félnapos játékokra. És nem szeretné most olyan emtétés programot, ahol valamit csinálni kell, meg időre ide-oda menni, és még az se mindegy, hogy kik vannak körülöttem.

valamikro majd, olyan egy hóna múlve, megint lenne igényem ilyen emtétés hétvégére, ahol egész nap szerepjátszhatok mondjuk a királylányos csapattal, vagy bármi hasonló, este meg iszunk és beszélgetünk.
anti-szociális mode on. Ez vagy az öregség, vagy az, hog tényleg úgy érzem olykor, hogy vannak barátaim, akik egyértelműen fontosabbak a többieknél.
meg a prioritások és a csökkenő időtartam.

Meg kell találnom a mostanában trendi nemtommiket, gondolataimat és életérzéseimet, vagy valami.




Nincsenek megjegyzések: