csütörtök, március 20

Halo

I breath in here i breath in here beyond beyond eons i take you in here your crimson could break entangled here your halo has shifted inside my head inside my head entangling internal i breath you in here inferno i breath you in here beyond eternal beyond inside your halo halo and you say your mine specify you just decide desire incision i take you in your crimson i breath in your crimson i breath in your crimson i breath in inside your halo halo and you say your mine specify you just decide desire look inside my eye i breath you in i breath in inside my eye i breath in i breath in your vision inside my head entangle you're you're twisted i take you in here justify here

(Collide)

Ez a napsütés nem az, már megint nem, mert kint hideg van. De nem baj, csak tüsszögök. Igazából lépkedni kell, mert a körülményektől függően haladás is lehet belőle.
Megyek délután diplomatémázni, tanulok verset, monológot, még akár, ha nem bénázom el az időmet, lehet belőle tanulás.

Az idő rohad. Rohan. Úgyhogy néha belassítok a buszon esténként, nézem a fizikáról beszélgető párt meg a feszült és jóképű barna hajú férfit, aki inkább z tengelyben nagy, mint a másik kettőben, mégis elfoglalja a két ülést, és szemlátomást össze kell csomagolnia magát (és a feszültségét), hogy egy tébláboló nyugdíjas odaférjen mellé.

A homokóra meg a régi kibelezett számológép szépek egymás mellett. Mondjuk csak az aksi hiányzik belőle, a kijelző pirosledes. Jobban örülnék, ha. Ha? Ha mit nem? Hisz most csak terveznem kell. És szöveget tanulnom és készülnöm a felvételire, és... és tábort szervezni, ami meg még mindig jó.
Ha nem itthon élnék, minden nyavaj ellenére az elképzelhető reális életem ez.
Ehe, jelenleg valóban euthanatos inkább.
És a napfény kiszorítja a lehetőségeket a szobából.

Nincsenek megjegyzések: