hétfő, március 17

Vissza a jelenbe

Megmaradtam, persze, hogy jól éreztem magamat. És most a napfény sem zavar, ami jó jel mindenképpen. Az élmény volt annyira intenzív, hogy déutáni alváskor körém épüljön a várgesztesi szoba az emberekkel - illetve volt egy szürreális álomhangulatom is, amit még mindig nem értek, de sebaj.

A játék sok hibával ugyan, de összeségében jó volt. Elnézést, egyáltalán nem fektettem bele annyi energiát, amennyit lehetett volna - ami talán kellett volna ahhoz, h jobb legyen a dolog. Az átnézés, a komolyabb átbeszélés, egyebek, mind nyilvánvalóak voltak előttem, h hiányoznak, csak baromi dühös voltam a múlt héten a világra, és inkább rábíztam Cuéra és Angwenre :P. Ilyet többet nem szeretnék, legközelebb inkább nem vállalom azt, amibe nem rakom bele a szerintem szükségeseket.

Arccal a tábor felé, feleim.

Rájöttem, szeretek lúzer karaktereket játszani, és élvezem, h a játék és sztori kedvéért rossz helyzetbe hozom magamat/karakteremet. Mogynak köszönöm, h nem sértődött meg az átverésen, nem akartam vele kiszúrni... nagyon. Ratzhka, te meg a lehetetlen plotodat is hatalmas vehemenciával vitted végig, igazán élvezetes volt tárgyalni veled a várbörtönben :D Azraphel talán még meg is kedvelt téged - sajnált volna megölni. Jóatyám igazi jó apa volt a körülményekhez képest, némi lelkiismeretfurdalásom is támadt, h ilyen helyzetbe hoztalak.
A titkosügynök kommandó szvsz ott bukott el, hogy nem voltunk összemesélve rendesen, legközelebb már erre is figyelek. Dani, téges szívesen megöltelek volna, de jó, h mégis te győztél. Veled is szívesen játszanék szimpla játékosként - persze, a Veszett Fejszét még vidd végbe :D

Nem tudom, mikor lelkendeztem valaha eseményről, de ez jó volt. Elsősorban a társaság miatt. Örülök a régi/új ismerősöknek, akiket talán közelebbről megismertem, mint eddig.

Zsu: Ennyire ijesztő lennék? Pedig tőlem aztán felesleges tartani... ezek szerint túl jók az álarcaim.

Azért szeretnék nem szervezéshez, eseményhez kötötten is találkozni néha az emberekkel. Még akkor is, ha nem vallom be.

2 megjegyzés:

Angwen írta...

Nos, nem csak te voltál ezzel így, mármint hogy nem raktál bele annyit, amennyit lehetett/kellett/illett volna. A magam részéről ennek ellenére nélkülözhetetlennek éreztem a részvételedet. Félszívvel nem félszívvel, örülök, hogy beszálltál, mert nélküled nem tudtuk volna összerakni a plotot, sem lebonyolítani.

Veszett Fejsze rulez! :)

Névtelen írta...

én már csak ilyen naívra sikerült vagyok :)