csütörtök, október 8

csak annyit akartam írni, h tegnap meglátogatta az előadás utolsó két jelenetét az előadás írója, és minden fáradtság ellenére érdekes dolgokat mondott. Hasznosakat és tanulságosokat.
állítólag jó volt az előadás (Tanárúr és Inszéjn szerint), én a változatosság kedvéért depressziósan jöttem ki a jelenetemből, mert persze mindig rosszul érzem, hheh.

jellemző a tegnap éj és a ma kapcsolatára, hogy a fájóstorkom és köhögésem mellett az rsben hagytam a szemüvegemet, és otthon a pénztárcámat. ma kettőig kéne az rsbe mennem, de nincs nálam bérlet. ergo metró kilőve (ma reggel csak azért tudtam lemenni, mert még nem vettem észre, h nem csak nem találom, de nincs is nálam a pénztárcám). még esetleg megpróbálok kölcsönkérni bérletet, metróba annak is jónak kéne lennie...

a hétvégén szigorúan pihenni kell, ergo beszédtechnikára megyek, készülök mesélésre, bulizunk, és asszem kiporszívózom a szobánkat. oké, ha még mindig köhögök szombaton, akkor a bulit kihagyom.
Gonosz terveim vannak Rouenbe, szal remélem, tudunk játszani.

1 megjegyzés:

Thilanna írta...

én most láttam először Zolival, és tetszett, amit csináltatok, nekem új voltál benne, és élő :-) (a másikról nincs különösebb megfigyelésem, valahogy mindig a diszkóson látom, ahogy finomodik. :-))