péntek, február 19

A nagy összeesküvés

Keresem épp a következő témámat, amivel foglalkozni szeretnék, most, hogy... ööö... tudok neten olvasgatni, megnéztük tegnap a Sherlock Holmest (ami kúl film), úgyhogy most konteo-t és szabadkőműveseket olvasok.
Még mindig foglalkoztat a világ megértésének az igénye, és ugye már az ltászik, hogy egy szegletében lehet valaki kurvajó, de akkor arra rámegy az élete. Engem meg min... ha nem is minden, de majdnem minden érdekel. Szóval semmit se fogok eléggé ismerni, rémlik, hogy ezt az ikrekre mondják.

Viszont azon gondolkodtam el, hogy egyrészt valóban reális valamiféle elvi tömörülés az "okos és kiválasztott és elhivatott" emberek között, és folytatódhatnak a hagyományok is régebbről, és a valóban, az NWO kib hatékony lehetne - de nem az. Az emberek nem hatékonyak nagy csoportban. Még válogatva sem. Időnként azok, bizonyos körülmények és összetétel mellett, de hosszú távon megbuknak a cégek és a birodalmak. Tehát Nem tartom valószínűnek, hogy egy ultratitkos társaság irányítaná a világot. Vagy lenne akkora befolyása a világ történéseire évszázadok óta.

Az viszont valószínű, hogy mindig van több ilyen társaság is, és időnként hatékonyan működnek.

látom az emtété működését, láttam live-okat, cserkészetet, kórusvezetést, kicsit belelátok a Cég működésébe is... nem, nem hiszem, hogy lenne Nagy Testvér szerevezet. Sok kistestvér van. Vannak maffiák, vannak családok, vannak vérszövetséget meg miegymást kötő emberek.

Különben is, és a Fátyol őrzői?

Nincsenek megjegyzések: