csütörtök, február 25

nah, megkaptuk az értékelést. egy-egy mondat fejenként. Azt mondja a vizsga-bizottság, h illusztrálok. "Játéka illusztratív". Ó, igen. Mindkét darabban, amiben láttak? Mert akkor kurva jó ám, hogy erről kapok visszajelzést úgy általában... és valóban, a furcsapárban a Verát folyamatosan annak érzem. Csak mindig meggyőznek arról mások, hogy ez nem az, ez karakter. Aha.
A Körmagyarra viszont nem érzem, hogy igaz lenne. Nem érzem kevésbé hitelesnek a karakteralkotásomat, mint úgy általában a többiekét.
És most hetekig nem is játszom.

Tegnap voltunk Angwennel a képzeletbeli helyen, ott sikeresen beleszaladtunk verselolvasásos mókába, amir úgy a többség figyelt, aztán inkább leléptünk, mert annyira azért nem volt jó. (Én akkor inkább nem szeretem az irodalmat mégsem.)

Nagyon hiányzik már az, hogy eljussak gótbuliba. Alapvetően a buli hiányzik, de ebből következően nem általában, akármilyen, hanem olyan, ahol a zene is értékelhető. Ezért kifejezetten nyomaszt, hogy a Gyárban megint valami szar van, amikor épp ráérnék. Suttyódizsi, bmeg. Bármelyik este elmennek a Morrisonsba, és ezt kapják. Nem tartom magamat sznobnak, de... de.

3 megjegyzés:

Gábor írta...

Engem igen sűrűn le szoktál nyűgözni a Körmagyarban, főleg a kismonológgal, tudod.

Thilanna írta...

figy, B.icskeinek vannak hibái, de nem hiszem, h. ne mondaná meg, ha komoly baj lenne azzal, amit csinálsz. de hogy ne egy szempont legyen: Sz.ődy is szeret veled dolgozni.
továbbra is azt tudom mondani, h. jellegzetes a játékod - és ezt nézőtől (ismerősök) is szoktam hallani kiemelni, és van akit zavar - ami nem feltétlenül tetszik mindenkinek. de pl. Laurában is van egy ilyen mindenen átütő jellegzetesség, nyilván nem véletlen h. az ő játékát is vagy nagyon szeretik, vagy nagyon nem bírják.

Névtelen írta...

Laurának jellegzetes az a...urája :D
bocs, elgyerekesítem a blog tartalmát:)

lepke