csütörtök, június 14

Lélegzet

Oké, szükség volt a tegnapra is, bár nem tudtam elaludni sokkal hamarabb, mint a szokásos. Próbálom higgadtan felmérni, hogy mi várható hétfőig: ma este próba, utána vagy krimózás vagy pihenni próbálok még egy kicsit, pénteken szombat délelőttig céges csapatépítés, ami talán az aktív pihenés kategóriájába férhet, de attól tartok, szociálisan pont, hogy kimerítő, mert a közeg... nos, az a céges közeg. Hazaérkezem, bele kellene férnie egy mosásnak/mosogatásnak/takarításnak, aztán mehetek táborszervezős megbeszélésre, utána vissza a Bázisra, összekészülni az esti koncertre. Az MTT szülinapos izére valószínűleg nem megyek, mert hamar el kellene jönnöm, azért meg nem fogok most fizetni, hogy benézzek és zavarjon, h nem tudok a lényegi részre ottmaradni. Koncert, ami remélem, jó lesz.
Vasárnap reggeltől elnökségi, és akkor végre délután lesz, és bekuporodhatok egy csendes zúgba, magam köré képzelhetem a barátaimat, amikor éppen nem szervezkedünk, és majd játszom, és megvárom míg elmúlik ez a kibaszott gótság a fejemből, meg a görcs a gyomromból.

Valamikorra még be kell iktatnom egy zuhanyzórózsa plusz cső beszerzését, az csak nem lehet probléma, dehogynem, a fasznak van kedve meló után még felkeresni a talánmég nyitva levő szaküzleteket, pláne hétvégén. Miért vagyok úgy is fáradt, hogy tulajdonképpen van szabadidőm? Pár hónapja gyakorlatilag nem hagytam magamnak üres időt, azért merültem ki de most meg igen. Tányérokat és poharakat akarok összetörni, az van.
Mindegy, legyünk hatékonyak, ha már jók nem tudunk lenni.

4 megjegyzés:

Hanna írta...

"tányérokat és poharakat akarok összetörni", pontosan ez van nálam is. törjünk edényeket.

gothposeur írta...

mikor és miket? :D

Hanna írta...

Gusztusom támadt egy retró, csúnya virágos bögre finom porrá zúzására. Esetleg beérem egy lapostányér lenne elég drámai, de nem arcopal mert aok nehezen törnek, de akkor csúnya szilánkokra.

Dreamer írta...

Lenne értelme pár nap szabit kivenned, pusztán alvási célzatból?