hétfő, június 4

Piros

Piros hajat kértem a fodrásztól, majdnem sikerült, de még mindig túl sok benne a vörös, ami nem annyira tetszik.
Az időbeosztásom nem volt tökéletes, bár utólag nem kellett megbánnom se a játékokat, se a szombat esti bulit, mégis jó lenne, ha tudnék igazán pihenni. Most valami miatt folyamatosan úgy érzem, elfolyik tőlem az időm és az energiám.

A péntek hajnal tökéletessége után a szombat már nem volt olyan jó, fel kellett kelni, aztán kiderült, h még egy órát alhattam volna. Aztán a játékot hamarabb kellett abbahagyni a buli miatt, ahol meglepően sütött a nap, meg volt pia, meg az emberek viccesek azért, meg kedvelem őket, és tulajdonképpen jól éreztem magam, de jobb lett volna otthon pihennem.Vasárnap délelőtt nehezen vettem magamat rá a készülődésre, inkább bevásároltam és főztem, ami legalább megérte, mert marha jó lett a leves. A játék maga számomra elég frusztráló volt, emrt ráébredtem, hogy nem vagyok ráhangolódva a stratégiai játékokra - viszont derogálna elkezdeni a kapcsolatok és befolyások rendszerét pontokkal és dobásokkal vezetni, úgyhogy erre még ki kell találnom valamit. Legjobb nyilván az lenne, ha tudnám, hogy hogyan lehet elvezetni egy elcserélt közösséget, és abból tudnám elvezetni, hogy az uralkodók meg egyebek ebből milyen százalékon teljesítenek, és nem az én aktuális érdekeltségi állapotomtól függene a háttér összerakottsága. Még a végén meg kell néznem a Lords of Summer kieészítőt, az talán arra jó, hogy tudok rá hivatkozni.

Ez az időjárás furcsa, ahogy az is, hogy mennyire fontos közlendőm ez minden blogbejegyzésemben. Éjszaka elég szarul aludtam a meleg miatt, talán ezért is ébredtem ennyire hirtelen és éberen. Csúsztattunk egy meetinget délutánra, ami megdobta a közérzetemet, és még az estém is szabad, hátha sikerül rászánnom magam egy Rouen-oldal összedobására wordpressen, és akkor végre nekilátok megint tanulni.

Kompromisszumok. Önmagammal, meg a világgal. Még nem tudom, meddig éri meg.

Nincsenek megjegyzések: