kedd, június 17

azon gondolkodom

jé, te tudsz gondolkodni?

Fázom, hideg van a cégnél - most a légkondi sem megy. Asszem, de meg is nézem. Nem megy. Licsi 10-re jön, az még egy óra. Addig nem igazán tudok innen felkelni. Az jó, h reggelt két óra helybenüléssel kezdem, valóban.

Azon gondolkodom, mennyire vol más, amikor a táncestre-lepre-táborra készültünk, mint a mostani főnixes izé. (gvuááá, és belefúrnak az agyamba egy emelettel feljebbről.) Vagy akár bármelyik darabra, tulajdonképpen. És rá kell jönnöm, hogy egyetlen szubjektív dolgot tudok megfogni, semmi mást. Mert minden más esetben rettenetesen élveztem ezt a kavart, hajtást - csak most nem, nem úgy, nem annyira. Nyjajj. Hülye külső nézőpontok. Meg az, hogy nem szeretek valóban megharagudni senkire. Ez csak egy pontig vicces és játszható. Amíg biztos vagyok benne, h nem lesz maradandó sérülés. Namindegy.
Közel nincsen dráma, de...
jut eszembe, már télen is jól kiakadt az osztály egymásra, ez sem volt ugyanaz. No igen, nincsen központ, leosztott felelősség meg ilyesmik, ha van, aki elvigye a balhét, akkor nem feltétlenül egy adag egyéniség feszül egymásnak, hanem a betöltendendő szerepek. is.
na ennek neki kéne futnom méeccer, de nem most...

... hiszen fogalmam sincs, hogy csakazért gondolkodom-e rajta, mert volt rá reakció. mert van rá néző.

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Az osztályunkat nem féltem ilyen szempontból.

De pl. Döbrögire durván ki vagyok akadva, mert bunkó. Persze én csak annál szélesebben fogok rá vigyorogni. :)=

Névtelen írta...

ja, eltárs vótam.

gothposeur írta...

Döbrögi :muhaha: ez gonosz.
Én nem annyira, csak egy kicsit, mert alapvetően jó szándékú ember, csak rettenetesen fejezi ki a szimpátiáját. Mint egy sündisznó vagy tarajos sül, vagy mittomén.