péntek, március 29

Igen, tényleg, mostmár tényleg elmegyek orvoshoz. Vashiány, és utána olvastam (megint), és minden tünete kábé. Borzasztóan érzem megint magam, és oké, lehet, hogy front, de nem  indig, és nem mindig vagyok ennyire kialvatlan, hogy szédüljek rendszeresen, hogy gyenge legyek, hogy ne tudjak kocentrálni, stb. Anno, amikor utoljára voltam, akkor az orvos rámnézésre megállapította, de elküldött azért vérképre, ami ezt támasztotta alá. Mondta, hogy menjek vissza, ha pár hónap múlva elfogytak a tabletták, ez volt másfél éve, ha jól rémlik.

Haza akarok menni. Ja, meg fogalmam sincsen, hánytól van szertartás a szentimrében, hattól, az korán, azt nem érem, el, csodás. Ha elengednek hamarabb, akkor talán.

3 megjegyzés:

zs.gothpunk írta...

Lehet kapni simán vasat pezsgőtabletta formájában is. Meg vegyél hozzá egy bödön céklát, told be nasinak. A hétvégén meg igyál meg egy fél-liter vörösbort. Hátha ezek is segítenek orvos nélkül.

gothposeur írta...

pfujj, cékla :S mmint savanyúságnak oké, de amúgy nagyobb mennyiségben nem
vörösbort meg max egy-két pohárral :D

asszema pezsgőtablettával megpróbálkozom, de asszem nem véletlenül ndult az a tablettás cucc napi kettővel :P

tapsi írta...

Biztos tudnak a gyógyszertárban is mondani olyat, amiben van SOK vas, meg pezsőgtablettából is lehet tolni többet :) asszem pl. ételben talán még a zabpehelyben van? Hah, és tényleg :) http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__egyeb-kerdesek__2334475-melyek-a-vas-es-feherje-dus-etelek

egyébként meg :megolel: