csütörtök, május 9

Estét

Emlékeztetnem kellene rá magamat, hogy nem feltétlenül a nagy gép bekapcsolása kell legyen az első mozdulatomnak hazaérkezés után. Ott van pl. a laptop, az is kitűnő erre, amit most csinálok, és kevésbé fenyeget annak a veszélye, hogy mégis nekikezdek valami játéknak, amikor inkább aludnom, vagy olvasnom kellene. Oké, a másik opció agyzsibbasztó fanfictionök olvasása hajnalig, az meg laptopos téma márennyire most nem vagyok fáradt, vagy mégis?

Egyrészt ott van a röpke nyomasztó tudat, hogy monitorozzák a munkahelyemen a netforgalmat, tesztfázis, dehát nyilván engem néz meg a főnököm maj delőször. És valószínűleg szűrés lesz meg internetek blokkolása. Heló cset, heló tumblr.

Aztán meg, Nem aludtam ki a hosszú hétvégémet, és halmozom a fáradt-álmosságot ügyesen, Szociális élet, ami jó, de kellene... aludni. ALUDNI.

Mondjuk a tegnap este kifejezetten kellemes meglepetésnek bizonyult a live-os megbeszéléssel - nem igazán szémítottam rá, hogy másokkal is találkozom. Nyilván logikus, és felmerült, de elvetette az agyam. Úgyhogy most nagyon elszántam magam rá, hogy bátor játékos leszek, és valóban megpróbálom jól érezni magamat a játékban, és élvezni a többiek játékát és társaságát, nem várni dolgokat a plottól meg ilyenek. Nem emlékszem, mikor voltam utoljára szimpla játékos, talán a tolkien live-on, nna, annál felszabadultabb játékot akarok végre, ahol nyugodtan lehetek béna és lúzer, nem veszít az élményem semmit. Belőlem. Vagy fordítva.
És a ghoul live kifejezetten... kúl. Jók ezek az emberek, na.

Aranyló napsütéses délutánok, és esték, várlak titeket, szeretnék ülni valahol víz mellett vagy erdő szélén, vagy mezőn, vagy háztetőn vagy hídtetőn vagy izé, értitek, nyugodt helyen, ahol van ég, meg lehetőleg valami szép látvány, és kevés ember. Csak az, aki.

Holnap este koncert.
:a bárénekesnő nekilátott összeszedni a fellépő-ruháját, de félúton elfelejtette, mit is akart igazából. úgy se lesznek sokan. :

1 megjegyzés:

Angwen írta...

A gúl lájv kúl lájv? :D

Egyszer tényleg megcsinálhatnánk! :D