szerda, május 1

Mérsékelten vagyok boldog a ténytől, hogy hétkor teljesen kipihenten ébredtem, mert tegnap este 10kor lefeküdtem aludni. még azért egy órát sikerült aludnom, de ez a lényegen nem változtat. Már aludnék vissza amúgy, némi kávé, reggeli és zuhanyzás után, de kipakoltam magam mellé a taskokat a szünetre, ebből az ismertetőnek a végére kéne járnom még ma, hogy esetleg még megkritizáltathassam barátokkal. Hm, az lehet, h segítene, ha elolvasnám az eddig megjelent kritikákat a regényről, legalább magyarul*. Van ugye a Határidő (kitolva péntekre), illetve két grafikaibb cucc (plakát és valami cucc FB-re), ja, meg a keretjátékhoz mindent össze kéne dokumentálnom egybe megint.
Meg a kurzus és a kurzus 2, ami a héten indult, és lelövöm magam, nem lehet többbet csinálni egyszerre, dehaegyszer most indult, és zenés... és olvasni is kéne, meg tegnap elalvás előtt angolul beszélgettem magammal a ME fanfictionről, amit kéne, mert elvileg gyakorlásnak jó lenne, de... de...
Illetve van a quest a TeamFortress2-ben, és illene játszanom még játékokkal, és olvasnom, és pár sorozatrészt pótolni. Meg már iszonyúan vágyom táncos bulira, az valami elképesztő, de tegnap este ugye inkább aludtam.

Bazi nagy darazsat láttam az erkélyen, asszem mostantól nem tartok kaját a szobában. (És 11-3 között meg nem megyek ki az erkélyre :D)

Közben befejeztem az ismertető első verzióját, jéééjjj.Mielőtt teljesen elvesztené a kohézióját a blogbejegyzés, publikálom, szasztok.

*elolvastam egyet, az most pont elég is, én már le nem írom a történetét asszem :D

u.i.: ha netán valakik szeretnénk ajándékot adni, és nem tudják mit vagy ilyesmi, akkor tudom ajánlani a bioware store-t, ott vannak szép N7 pulcsik ^^  mmint tudom, ez ilyen önző dolog megminden, de ne az információ hiánya okozzon gondot, ha már felmerült valami :D

Nincsenek megjegyzések: