kedd, július 8

este

Huh, ez a nap is szép kör volt. X feltámadt, rajtam keresztül tépi le a fejét a hozzámszólóknak. Álomban élni, álomban írni sem utolsó, mer nincs erőm, nincs erőm. mert már csak aludni kéne.
Nem tudom, kire és mire, de tudom, kikre vagyok dühös, csak épp a miértet nem értem. Általános minden, ez is. Máskor, más időkben nem számítanának ezek, mind csak apróság, tényleg.
De legalább nem mondom, jól vagyok. A létráját persze b.m., de ez igazából csak formaság, nem számít. Nem tudom, hol vannak a Fontos Dolgok, meg a Micimackók, most igazából azt az egyet tartom igazán szomorúnak (az etiópiaikon meg a az ostoba embereken túl), hogy még mindig nem érkezett meg az mp3 lejátszóm. Tárgyak.
Az emberek egyik fele dühít, a másik fele életben tart, a harmadik fele nem érdekel. A kategóriák, de főleg az első kettő, olyan könnyen keverednek, csúsznak át egymásba, hogy néha nem bírom követni.
(I don't wanna be... be anymore... )
ugye? azt hiszem, mostanában nem elfojtani akarom az indulataimat, hanem ráülni a frenzyre, és használni. (Vashölgy, megyünk a Sabbatba? :)= )

közben a zene leszivárgott a lelkemig.

Nincsenek megjegyzések: