péntek, július 4

lol.
tegnapi beszélgetésen egy momentumán fellelkesülve elkezdtem nézegetni mindenféle leírásokat a csillagjegyekről, ilyesmi - találtam ilyen kiszámítós dolgokat, h megmondja amelyik bolygó éppen merre van. Nos, ez alapján nem is Ikrek, hanem Bika vagyok :DD vagyis az egyik alapján. No, próbálom átírni a karakterlapomat ennek megfelelően.

Az állatöv második jele. Uralkodója a Vénusz. A Nap április 21-tol május 21-ig halad a Bika jelében. Eleme a föld és a szilárd kereszthez tartozik. A föld elem a szilárd minoséggel párosulva a Bikát a legragaszkodóbb, legkitartóbb, legtürelmesebb, legálhatatosabb és legmateriálisabb jellé teszi. A természetben minden virágba borul, a föld teljes pompájában van. Minden törekvés mögött az élet fenntartásátm az önreprodukciót találjuk. A teremtés gyönyörködik önmagában. " És Isten látta, hogy mindez jó.
...
A Bika nyugodt, higgadt, kitartó.
...
Ez a mindent befogadás csak a realitás keretein belül lehetséges. Ne felejtsük, hogy a föld az eleme, tehát a reálitás számára a biztonságot jelenti. "Két lábbal áll a földön". Ez azt jelenti, hogy a mindennapi életben inkább az egyszeru, hétköznapi érdekli, mint a szokványostól elüto, bizarr, esetleg fennhéjázó. Ez a divattól az otthona berendezéséig mindenre érvényes. Minden változástól fél, minden új irritálja, viszont jól boldogul a megszokott közegben. Szereti a rendet maga körül, de nem viszi túlzásba. Mindent a kényelem és harmónia szempontjából ítél meg az otthoni tevékenységében. Hajlamos lusaságra, de csak akkor, ha esztétikai igényeinek eleget tett.

muhaha.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

ikrek aztán bika? dehát nem azt mondtad, hogy a leglevegősebb jegy szted rád a legpasszentosabb? az itt leírtak teljes ellentétben van az ikrekkel! mutasd már meg azt az oldalt!

gothposeur írta...

beírtam valami onlájn asztrológiai számolós cuccba az születési időpontomat, és azt dobta ki, h igazából Bika a napjegyem :rohog: