szerda, március 16

Amíg képes vagyok összeszedni magaat, addig akár blogolhatok is. Igen, ez a finom időjárás átmenet fejbevágott, és már reggel óta azon gondolkodom, h mire emlékeztet. Nyilván, tavalyi tavaszra. Meg előttire. És így tovább.

Péntek óta a hétvégém kalandosra sikerült, csak az egész napos pihenés maradt el, amit sajnálok. Péntek este átmentem a Menedékbe, karaktert generálni a szombati versenyre Angwennel és Momóval, vicces és érdekes csapatkoncepció született, és végig verekedtük magunkat a karakteralkotás göröngyös útján is, mire megérkezett a válasz a szervezőktől, h bocs, nem fértek bele a keretbe. Nem tört annyira össze minket (bár másnap aztán legalább háromszor megemlítettem :D), és így utólag asszem megkíméltünk egy szerencsétlen mesélőt attól, hogy szociális interakciókat improvizáljon nekünk.
Szombaton a verseny helyett ettünk, megnézettem a népekkel a Buffy musical részét.

Aztán játszottam a Dragon Age II-vel.

Vasárnap délelőtt próba, délután Geist játék, hétfőn délutántól hajnali egyig próba, kedden már éjfélre otthon voltam. A darab jó lesz, ahogy most elnézem, tehát: most péntek 19 óra, RS9 színház.

Nincsenek megjegyzések: