hétfő, március 7

oké, süt a nap, hideg téli tavasz van már, meg minden, de ez nem tetszik igazán, nem jó. Inkááb lenne 10 fokkal több és eső. Az rögtön segítene.Nincs kedvem. Most nincs kedvem semmihez.

A hétvége iszonyúan rövid volt, és túl sokat kellett aludni belőle.

Pénteken igazi házibuli volt, borzasztó karaokéval évicces mortalkombattal, aztán szombat délelőtt egy hasznos és jó Turambar próba másnaposan,ó igen. Jó volt délelőtt mozogni, még akkor is, ha ez azt jelentette, h nem tudtam kialudni magamat. Van ebben valami felemelő, h igen, képes vagyok rá. Viszont nem tudom, hogyan lesz ebből darab, mert nincs meg a szükséges lelkesedés hozzá (ha már profizmus meg ilyenek meg pláne nincsenek). Nem viheti egy-két-három ember a vállán mások helyett, mindenkinek kellene egy minimumot beleraknia, és ezt nem érzem. Namindegy. Most két hét szünet, idő híján. Aztán hátha több energiám lesz, és hátha jobb lesz minden.

vasárnap aludtam főleg. sokat. me tavaszi találkozót beszéltünk meg, aztán játszottam, aztán aludtam. ma meg próba, és egyre nehezebben bírom, alig várom a bemutatót.

1 megjegyzés:

Dreamer írta...

Többek között ezért is szálltam ki. Jobb ez annál, minthogy "muszájból" akarjon valaki színdarabot összerakni.