hétfő, március 21

nah, úgy döntöttem, visszalépek az emtétébe :D majd keresek aláíró embereket.

30 seconds to Marsot hallgatok, erről rájövök, hogy a DA:O vége jó húzás volt, meg úgy általában jobb kedvem lett tőle. Úgyhogy akár el is mesélhetném, hogy pénteken megvolt a bemutató, az előadás már tök jó volt, lekötött a hangetchnikai fülkéből a Burke, a terhes női alakításért meg kaptam dicséreteket, ez is jól esett. Nem számítottam rá, hiszen pár perces epizódszerep, és ... és hát. No. De, hogy volt olyan néző, aki azt hitte, hogy tényleg terhes vagyok, ez azért büszkeséggel tölt el. (Meg kéne jegyeznem ezt a pillanatot, asszem ezért írom le.)
Mostantól rengeteg időm lesz, úgy döntöttem, de persze pont ezért került elő a lentebb leírt érzés. Az idő felelősség.

Úgyhogy mértékkel kellene játszanom, de nem érdekel igazából. Hawke kalandjai folytatódtak, ki nem találnátok, melyik NPC-vel jött össze. Mivel két brooding man is találató a sztoriban, ezért annyira nem egyértelmű (talán), ráadásul mindkettő épp elég balfasznak is tűnik. (Tropes-os linkek ajánottak.)
Mindegy, szóval a fehér hajú, mélyebb hangú, és nagyon keserű ex-rabszolga tűnt vonzóbbnak, mert... mert. Mert határozottan kitörte az egyik mágus nyakát, aki az életéért könyörgött, meg a másik mágusnak se kegyelmezett, akinek pedig még a szívát is adta, hogy cserébe megahagyja az életét, ha elmondja, amit tud. Mondjuk. De így utólag - azért az a pillanat, amikor az együtt töltött éjszaka után teljes vértezetben borong a kandalló előtt... Hawke tudhatta volna. Kíváncsi vagyok persze, hogy ebből kihoznak-e valamit.

Sikerült telepítenem a Mirror's Edge-t is, érdekes játéknak tűnik, csak a ritmusérzékemet kellene még hozzá fejlesztenem, meg a billentyűkombónyomó kezemet. De bejön az, ami már az Assassins Creedben is bejövős volt, a háztetőkön és egyé helyeken ugrálni kúlság, pláne, ha a valóságban nem tudom megtenni.

Tessék, kisütött a nap.

3 megjegyzés:

Sütitolvaj írta...

ha gondolod ajánlak:D már 3 napja én is rendes tag vagyok(bár nemtom mennyi az átfutási idő persez):P

gothposeur írta...

majd péntekre viszem a papírt, hogy aláírjátok :D

Sütitolvaj írta...

ok:)