csütörtök, május 26

(atari teenage riot-ot hallgat)

azért, ahogy hallgatom és olvasom az alföldis cuccokat, egyre inkább felébred bennem az érzés, hogy, ha így folytatja a politika, lehet, h kúlság lesz színházat csinálni. valahogy nem sikerült innen az országból kitakarítani semmi rosszat, mindenki csak az eddigi koszra és romokra épít rá. Na, nem mintha igényem lenne az elmúlt és jövendő X év felelős emberei közül bárkinek a sajátos elképzeléseire. Tényleg, időnként úgy érzem magam, mint a WoD szerencsétlen természetfölötti lényei, mondjuk az elcseréltek: ha beleszakadnak is, nem lehetnek részei a normális emberi társadalomnak, egyszerűen kiesnek a szűrőkön.
Tulajdonképpen nem szabadna belegondolni, hogy a politikusaink kb annyi elhivatottságot és/vagy hozzáértést tanúsítanak, ami időnként egy osztályelnökségtől is gáz lenne. Vagy reménykedjünk abban, hogy a társadalom és kultúra sok mindent elvisel, és több nemzedék kell az elpusztításához/élhetetlenné tételéhez? Hm. Nem.
Ha legalább jószándékú hülyeség lenne. Ehh.

namindegy, örüljünk, h béke van, nem? és máshol az éhezés meg a gyerekkatonák, meg a sugárzás meg a hurrikán meg az űr végtelen hidege a légkörön túl, és kicsit messzebb a háttérsugárzás meg az önmagába záródó világegyetem.

minden csak a megfelelő nézőpont és fókusz kérdése.

Nincsenek megjegyzések: