hétfő, május 30

Hű. Hát, jó reggelt.

Ahogy elnézem, minden telefonomat otthon felejtettem.

A hétvége pont egy kicsit volt sok, délutáni alvás után már kifejezetten rosszul voltam, aztán persze hajnali négyig nem bírtam elaludni. Én ezt nem értem, miért, miért, miért. Az alvás kimaradása kegyetlenség.

Egy dolognak kellett volna kimaradnia a hétvégéből, és máris nem érzem a túlterheltséget. Szombaton volt emtétés közgyűlés, ami kifejezetten élmény volt. Sőt, péntek este volt királylányos fantasy, hejj.
Naszóval, kgy-n megválasztottak többek között engem is vezetőségi tagnak, it will be endless phun, már látom előre. Persze nem tudtam végig maradni, pedig 45 perccel tovább maradtam az előre hirdetett időtartamnál - még leadtam a szavazatomat az FB tagokra, aztán tsá.
Mentem RS9-be, az évad utolsó előadására. késtem 5höz képest olyan 10 percet (fene gondolta volna, hogy ennyire nehéz keresztbe jönni az utcákon. Tanárúr csúnyán nézett rám, épp kezdték a próbát, és már bent ült a hangpultban. Kár, hogy semmiféle jelzést, visszajelzést nem kaptam arra vonatkozóan, h mikorra is kellett volna mennem. Reggelig vártam az utolsó pillanatos emailre, aztán megírtam, hogy 5re megyek, egyéb információ híján.
Az előadás amúgy tetszett, bár izgalmas volt hirtelen hasat csinálnpm magamnak, meg Laura otthon felejtette azt (én meg nem írtam neki előtte sms-t, hasonló okokból :D), meg az obvious botlás megtörtént (hol van ennek a bejárata?... ööö... hehehe..  kijárata?).
Utána még egy kicsit ittunk meg beszélgettünk, éjfél előtt már otthon voltam, ollé.

Vasárnap délre mentem táborszervezősdire, vol némi szabadidőklubb fílingem, de, amikor a napsütésben mentem át Momóékhoz live megbeszélésre, akkor már éreztem, hogy képtelen vagyok gondolkodni, egyszerűen elfogyott az agyam így a hétvégén. Örülök, h Inszéjn beszáll segédmesélőnek.

Ma remélem, lightos nap lesz itt bent, nem csúszom majd el semmivel, mert van dolgom még májusra. Este megyünk színhzába, az jó lesz, utána még meg kéne nézni a Trónok Harca aktuális részét. Kedden énekóra, szerdán próba, pénteken elnökségi, hétvégén meg próbák délelőtt, vasárnap délután táborizélés, utána meg fotózunk Szozsival. A maradék időt meg asszem felhasználom pihenésre, mielőtt komolyabban rosszul leszek. Meg persze közben kellene gyakorolnom, illetve képeket gyűjteni és dolgokat csinálni a plakáthoz, ehehehe.

Nincsenek megjegyzések: