kedd, december 20

egy kicsit nyugalmasabb asszem. rögzíteni kell, hogy most alapvetően jól érzem magam, és a furcsább, hogy nyugi van, ami a körülmények ismeretében furcsa. Nem lett kevesebb a programom, és nem találkozom kevesebb emberrel. Vagy - talán de, kevesebb emberrel találkozom, de most velük többször. Bár, még ez sem igaz, mindegy. Hű, ez bonyolult. Ha lerajzolnám, egyszerű lenne, de az egyszerű dolgok unalmasok (nem).
Lélekben sehol nem vagyok köszönőviszonyban sem a karácsonnyal, még csak rorate-ra se sikerült elkúsznom, és nem hiszem, h menne, mert holnap reggel nem vagyok hajlandó korán kelni. Talán csütörtökön. Talán. Pedig marhára nincs messze a szentimre, ezt rendszeresen meg kell állapítanom. Ajándékokon végre elgondolkodtam - na, az is durva, hogy tegnap este sikerült odafókuszálnom a papírra a névsort. Basszus. Vannak dolgok, amik nincsenek az általam elvárt helyükön.
(jé. jé.jé. elismétlem háromszor, a hatás érdekében. Tudod, a dolgaid soha nem léesznek az általad elvárt helyükön. A legtöbb, amit elérhetsz, az az, hogy másoknak úgy tűnik.)

Oké, azt azért örömmel látom, hogy vannak a fejemben, akik nem hagyják a békés unatkozást. Kösz srácok.

Nincsenek megjegyzések: