kedd, december 13

"ez is olyan gillz-féle mondat"
asszem ez sikerélmény, ami fontos nekem roppantul. még akkor is, ha írástechnikai hibáról van szó. a hosszú mondatokról, természetesen, amiket én épp, hogy fel tudok olvasni egy levegővel, vesszőtől vesszőig, és körmondatokká válnak, és el lehet veszni bennük, mert a végük - nos, a végük alig látszik.

ja, meg a szétcincálás közben kaptam elég pozitív visszajelzést is, most tényleg azt kéne megtanulnom, hogyan folytatok és fejezek be történetet. Még akkor is, ha mindig ugyanazt mesélem el különböző szavakkal (többnyire).
(ebben se volt vámpír (még)).

tegnap este noir eső volt, az esőm az esőm ideért (és mára eltűnt borzasztó), a Bázis sorozat mondjuk átalakult a Fenekelten-tó sorozatává, vagy valami ilyesmi, de töretlenül halad előre.

elolvastam a tükörésfüst előszavát, már nem is emlékszem a novellákra, 2005ben olvastam őket, jó lesz ez. asszem arról tudom felmérni a lelkiállapotomat, hogy kéeps vagyok gaiman novellákat (vagy egyáltalán, novellát) olvasni (tehát jól vagyok).

még csak kedd van.

5 megjegyzés:

fqqdk írta...

Freudi elszolas a Fenekelten-to?

gothposeur írta...

:rotfl:

Sütitolvaj írta...

Egyébként mindig azok a főszereplők, akik a Bázison laknak, de ugye követni kell a sorozat korábbi szereplőinek az életét is ezért jött be 2 új helyszín, sőt akár időnként prágai epizód is. Illetve időnként azzal is fel kell dobni, hogy új szereplőt hozunk be:)

Julcsi írta...

Na ja. Épp most mosom tisztára az előéletem, és még bármi lehet belőle.

Már nagyon várom.

gothposeur írta...

mossad, aztán gyere :D