vasárnap, december 11

Másnap

Két óra múlva az RS9-ben kell lennem, most azon gondolkodom, hogy logisztikailag mi van mi előtt:


  • jelmez-kellékek összeállítása
  • zöldbabfőzelék végét megenni
  • szerezni még kaját
  • lázcsillapító
  • egyéb
annak örülök, hogy tegnap hagytam még egy kis kávét, bár a kávéfőzés talán nem annyira vészes dolog. nem tudom.  Nem aludtam annyit, amennyit hittem, fél11kor végleg felkeltem, ez mondjuk hat óra, az nem annyira kevés. Érzek kezdődő tűszúrásokat a torkomban, és az ágyból kiszállás hasonlóan koordinálatlanra sikeredett, mint az ahogy belezuhantam, de az okok nem egészen ugyanazok. Vagy de, csak nem közvetlenül. Ma megfontolt és óvatos kismamát fogok alakítani.

A csettali jó volt, legalábbis nekem sikerült jól éreznem magamat, meg azért azt láttam, hogy másoknak is. Most sem jut eszembe korábbi alkalom, amikor ennyire berúgtam volna, vagy ennyire egyenletesen. Talán anno  az egy-két deci boros beszélgetések alatt, de... de kétlem. 
Voltak beszélgetések, amikre már nem mondhatom, hogy szürreálisak voltak, mert lassan ez lesz a normális, és az jó, és erről meg eszembe jutott a szomszéd teraszra nyíló borostyános falba vágott ablak, amiből este fény szűrődött ki és baráti csevegés, és az agyam okos bohémokat rakott mindig oda, és ezt akartam magamnak, hogy majd egyszer nekem is legyenek olyan barátaim, akikkel beszélgetünk a világ szövetének fontos dolgairól. És vannak. 
Megittam a kávét, feküdnék vissza. Nem lehet, nem lehet.

Azon gondolkodom, hogy vajon mi az, amit valóban máshogy gondolok/érzek józanul, mint berúgva, de... örülök, na, ez a kontroll azért megmaradt. 

Azt meg kikérem magamnak, hogy a gótoknak nincsen öniróniájuk. Anno ezért szerettem bele a szubkultúrába, a gótság mindig az élet sötét iróniáját jelentette számomra. Az őszinte alkonyatba bámulást, és közben az őszintén keserű mosolyt, mert mind pozőrök vagyunk. Anélkül nincs értelme. 
Persze, vannak olyanok, akik teljesen komolyan gondolják azt, amit tesznek, de ez számomra mindig érthetetlen volt :] ott valami nem stimmel, ha valaki ennyire biztos magában, az biztos hazudik valahol.

Hm, asszem fel fogok használni embereket a roueni NPC-khez, nem egyazegyben, hanem csak vektorként, meg hozzáadott layerként. 

Nyii, a fejem. 
Hát jólvan, hátha holnap eljutok orvoshoz, és azt mondja, h neocitrán és otthoonpihenés.

Nincsenek megjegyzések: