szerda, január 14

azért...

Change everything you are
And everything you were
Your number has been called

Fights and battles have begun
Revenge will surely come
Your hard times are ahead

Best, you've got to be the best
You've got to change the world
And use this chance to be heard
Your time is now


persze azt mondanám, h minek ennyi dalszöveg és idézet, de aztán rájövök, h erről szól a blogolásom, hogy legyen felület, ahova éppen leírom, amit aztán majd vagy visszanézek, vagy nem, amiből vagy levonák az olvasók a következtetéseiket, vagy nem...

pl. felhívtam a képzeletbeli lakótársamat, és valószínűleg valóban képzeletbelinek marad a pár perces beszélgetés alapján. még nem tudok véglegeset mondani, majd holnap este, csupán erős sejtés, márcsak amiatt is, mert a türelmem véges. Pláne úgy, h a féléves egyetemi tandíj miatt... egy hónap múlva ilyenkor érdekes lesz az élet. Nembaj, ez tipikusan olyan, ami miatt majd egy hónap múlva pánikolok. Addig nem. szabad.

hm, kéne írnom bejegyzést Yasmin nevében is, meg Kóbor nevében is, hamár lehetőségem adódott a hétvégén játszani.
i loose myself. fragmentálódok észrevétlen repedések mentén, nem a nagyon mentén, azok részei a konstrukciónak. kis tükördarabokra esem szét és akkor is malkavita maradok, ha ez az egész nem létezik, csak ... (szünet).

melegben akarok ülni és hülyeségeket beszélni. nem kell ehhez alkohol, csak olyan emberek, akikben megbízom ennyire. (jájj, és ezen a vonalon viszont elérzékenyülök hamar, szal leállok.)

Nincsenek megjegyzések: