hétfő, január 19

a.) A személyiség lapot, a lélek-lapot és az évi fejlődési lapot az asztrológia és a numerológia (van olyan jó, mint a randomizálás?) kombinálásával határozzuk meg.

A személyi lap a személyiség fejlesztendő tulajdonságait mutatja meg. Ezek olyan tulajdonságok, amelyeket nyíltan kimutatunk a világ felé, olyan eszközök, amelyekkel a környezetünkre hatást gyakorolunk. Ez a lap mutatja magunkat a világ felé, milyen feladatokat kell elvégeznünk a világban, milyen célokat tűzzünk magunk elé.

Kiszámolása: születési év + hó + nap

XI. Igazságosság.

b.) A lélek-lap mutatja meg, milyen belső tulajdonságodat kell fejlesztened. Ezek olyan rejtett belső erők, amelyekkel megtalálhatjuk az utat igazi önmagunkhoz, a belső mesterhez.

Kiszámolása:

Add össze a személyi-lapod számának számjegyeit. Ha a személyi-lap tízes alatti, akkor a lélek-lap ezzel azonos. Kivétel: ha huszonkettesre jön ki a személyi-lap, akkor a személyi lap: Bolond, a lélek-lap pedig a 2+2=4.

II. Főpapnő (muhaha)

c.) A fejlődési-lap azokat az energiákat, feladatokat mutatja (fejlődési fokok, kihívások), amelyek az adott évben legfontosabbak.

Kiszámítható: adott év + születési hó + születési nap

X. Szerencsekerék (jihhhá.)

szeretlek titeket :D

Nincsenek megjegyzések: