kedd, január 20

éhes vagyok. ja, azt akartam mondani, hogy álmomban lovercraftian környéken jártam (esetleg Odaát), valami történet eleje volt, összegyűltek a kutatócsapat kissé mangoid tagjai, és egyszerre sötét lett (én meg ismertem a történetet, tudtam, mi következik), a következő pillanatban pedig mindenkit furcsa szálak kötöttek valamihez az erdőben - ezek a szálak a gernchez voltak rögzítve, vagy a hátunkhoz, mint valami fűzővel, több sorban, lehetett állítani a szorosságán is, meg is kértem valakit, h húzza meg, mint egy fűzőt, mert akkor nem fog fájni a hátam.
A hely, ahol voltunk, sötét-barna-sötétzöld és fekete erdő volt, tim burton, ilyesmi, volt kis faház is, meg valami mocsár, meg felette deszkapalló.

És emlékeztet egy másik álmomra, ahol budapesten jártunk, valahol délen, hegyek oldalán, erdők szélén, a város alattam, mint egy vidámpark, egy kockásrács túloldalán...

sokat utazom erdőben is, ott leginkább gyalog - vagy autóval valahogy. ilyenkor mindig félhomály van, vagy hajnal, vagy esős idő. (erdő, erdő van idebent)

Nincsenek megjegyzések: