szerda, november 24

megint ilyen szeles-fényes az idő, ez annyira... annyira ambivalens, energiadús fáradtság. De jönnek a felhők, sötéten (és a szemembe világítanak a másik oldalról).

az meg vicces, h most írta ki Ankalimon a táborospályázatot, csak ne írta volna mellé, h nyilván elég az idő, hisz a pályázni vágyók gondolkodtak rajta. Mert a gondolkodás elég. Azért asszem fogok generálni pályázatot, már csak azért is, mert megtehetem, h rászánok pár estét. Rég volt már az a diplomamunka :P

Álmodtam ma, volt rémálom része is, ami ritkán szokott lenni. A Cégnél voltam, késő éjszaka - sokan bent voltak mé, szólt a zene és buliztak is, viszont az a szárny, ahol az irodám van, kihalt és sötét volt. És volt ott valami szellem, tudtam, hogy ott van. És féltem tőle. Az ismerős félelemmel, amikor a sötétben egyszercsak elkezdek rohanni, és pánikba esem. De hátra kellett mennem a kulcsért. Aztán felébredtem párszor, és időnként a szoba is furcsának tűnt. Meg azt álmodtam, hogy ebben a lakásban is van halott lélek, mint az előzőben. Bírom, amikor az álmaim a múltamat is átírják, és ébredés után sem ézem magamat biztonságban, mert az álmomban a valóságra utaltam (ami nem is a valóság).
Később valami emtétés csapatversenyen voltunk, vagy ez valami naagy hadijáték volt, ahova emtétésekkel kedveredtünk el, lehetett menni támadónak meg defendernek meg... fel a várba végső védelemnek, és lemradtam a csapatkiosztásról, és nem tudtam, h tulajdonképpen kikkel lenne érdemes mennem. Ott volt Inszéjn, Gandalf, Drímőr, Hanna, Cé és az ikertestvére (vagy lehet, h Ratz-nak indultak, aztán az álom végére már mások voltak).

Álmos vagyok.

1. Köszönd meg, akitől kaptad.
Köszi szépen, Enkara :)=
2. Tedd ki a logót a blogra.
Done.
3. Linkeld be, akitől kaptad.
Done.
4. Add tovább további 7 blogosnak.
oké, asszem, nem mindenkit linkelek, aki rögtön eszembe jut, hátha úgy egyszerűbb lesz másoknak az élete :D




Inszéjn
Szozs
Angwen
Momo
GP
vérlepke
Cé (nemtom, h nyilvános-e a blogja, úgyhogy nem linkelem)


5. Linkeld be őket.
Done.
6. Hagyj náluk megjegyzést, értesítsd őket.
Majdmindjárt.

7. Árulj el magadról 7 dolgot.


1. Felsőtagozatos koromban komoly problémát jelentett számomra a pályaválasztás: tudós vagy színész legyek-e? Hát színész csak részben, tudós végül egyáltalán nem lettem.
2. Ugyanebben az életkoromban halálosan szerelmes voltam Alyr Arkhon nemlétező karakterbe. Pár évvel korábban Darth Vader-be. Szóval tisztességes dark geek voltam már akoriban is.
3. Geekség: nagyjából ekkoriban végigolvastam a Galaktika sorozat első 50 részét, néhány kötetet többször is. Meg az otthon fellelhető összes scifit, meg azt a pár fantasy-t is. Író is akartam lenni. 
4. Írás: Kb. harmadik negyedik osztály környékén nekikezdtem egy fantasy... izé, meseregénynek, aminek a szereplői az osztálytársaim, ill. én voltam - áttételesen, a bemutatott szereplő mellé zárójelben odaírtam, h igazából ő kicsoda. Legalább 10 oldalnyit összeírtam, és színes címlapot is zsírkrétáztam hozzá. Tegyük hozzá, ekkor még nem szerepjátszottam.
5. RPG: hatodik osztály végén elkeveredtem a Szerepjáték Szakkörre, amiről azt hittem, hogy Színjátszó Kör. Kaptam egy orkot karakternek, Káosz-Halál jellemmel. És szülinapomra már M*-t kértem.
6. Kézilabdáztam kb egy évig - hegedű mellett, és ráadásul az edzések időnként ütötték a hegedűóráimat. 
7. Cserkész voltam hat-hét évig, aztán egyszer csak megnőttem, és nem találtam a hangot az őrstársaimmal, ill. nem volt feladatom a csapatban, úgyhogy máshol találtam sorstársakat.


Hát ennyi.

1 megjegyzés:

Angwen írta...

Húha! Nagyon köszönöm, majd reagálok rendesen a kihívásra, legalábbis megpróbálok - szerintem nincs is hét blog, amit olvasok, és azok közül is ellőttél már néhányat...