szombat, április 30

decades of sleepwalking

hullámzik. fel/le. jobbra/balra. egyszer rosszul vagyok az idegességtől, egyszer meg szánsájnhepi. Péntek délután színitoszra menet éppen megállapítottam, h jé, manapság nem is vagyok depp, aztán este meg barátok között ülve majdnem elbőgöm magam. Oké, álmosság, cigifüst, és halavány rosszullét a Keltában :)= De legalább megjegyezték, h milyen sápadt vagyok - apró csillanás a porban.

Azóta fontolgatom, menjek-e ma este erre a tábortüzes cuccra. Egy biztos, álmos vagyok. De az is, h jó néhányan hiányoznak, akikkel szinte soha nem találkozom, mióta nem járok nagy szektás bulikba. Tegnap is feldobott a régen látottak tömege. Egyik pillanatban egyértelmű, h megyek, a másikban ugyanennyire az, h nem. Ez nem az a pillanat, amikor a szívemre kell hallgatni, mert megőrülök :LOL: Agyam egyértelmű, azt mondja, aludjál, mer' az jó, de itt is simli van, perszehogyapersze. Függés. De az most más.

új dizájn kell. de tényleg. meguntam. vagyis... mittomén, kratív hangulat meg ilyenek. igaz, semmilyen. Tegnap a fűbebotlottam, és találkoztam szektás elgkisebb terméktervezővel, neki a legjobb, mindig a legkisebb királyfi győz a három közül, én meg a legnagyobb vagyok. Mindig mosolyog. És ez jó, mert örülök neki :D

ehhehh, CDfű.

Nincsenek megjegyzések: