péntek, április 15

eső nélkül

Jajanyám. Valahogy mindig rátalálok egy-egy giccs popszámra, mint most ez a Green Day Walk Alone bedarkultsága. Persze addig jó, amíg nem figyelek oda az egész szövegre, mint anno a My Immortalnál is. Ebből nem lesz novella. Máj sedoh… Eggyel odébb Keane. Ja, Tv, persze. Ő a Coldplay, meg hasonló cuccok vonulatában, és egész jó. MintTravis, meg ezek. Igazából örülnék, ha szólna mindkét fele a fejhallgatónak, igazán. esetlge kölcsöveszem öcsémét? :D Hm, hm. Áú. Tyű, hát ez épp hogy elér a fülemig… How do you sleep with that demon on your side… when madness takes over eating you alive… coming from above… coming below… snakes move nice and slow… snakedressed… madness takes over… emotional violence …
Dive. Nem szoktam általában megérteni az angol szövegeket, mert nem figyelek oda annyira, h minden egyes szót… ezért sokszor meglepődöm az egyes számokon, amikor egy—egy újabb jelentésréteget hámozok le róluk :D Madness takes over. Ehh-ehh. Megvan a Malkavita bulira vitt malkikarakterem elmebaja: állandóan zenét hall. Ilyet. Ez asszem skizofrénia, nem? Ha nem létező hangokat hallunk. Nem, nem kell nekem a Kakofónia lányainak egyéb diszciplínája :D elég az a hátrány. Mondjuk már az atyja is ugyanezzel a félsüketséggel küzdött és így tovább. Majd valakitől kölcsönkérek mp3 lejátszót, a felét az egész játék alatt a fülembe, és jó lesz.
We-re standing on the shores of forever… na, ez az a zene, amit ismerőseim többsége nem hallgatna. Egy bizonyos része meg perszehogynagyon. Nem akarjátok tudni.
Azt nézem, tudok-e mit csinálni itt bent, zenehallgatáson kívül, mert akár gyűjthetek netről?

Nem bírtam már megint aludni este. Ez az IJB esete, tipikusan. Talán nem kellett volna délután. Amúgy számomra viccesebb volt suckmyblend eztbeíromablogba felszólalása, mint maga a leendő időzet… idézet. És az eső, igen.

Nem, ez esélytelen. Fogalmam sincs, hogy és mit kellene tennem. Elodyke, hogy is volt azzal a nemtommilyen 3D-s programmal? Valami állat, rino vagy mi… és a matek? :twisted: és az énekkar?

Bloodshot eyes watching you…

Írhatnám a befejezetlen novelláimat. Van vagy 4. És köztük olyan is, amit be kéne. Be kéne.
Egy mondat. Meg egy Masters of The Universe. Ezzel a lendülettel sétálok el az egyetemig. A bűntudat bennem van, h nem csinálok mást csak zenét hallgatok… de ugyanennyi erővel… vége.

Nincsenek megjegyzések: