kedd, április 5

mert itt nincs

igaz is. nincs itt. ott felejtettem valakinél? pedig nem, az biztos nem, csak jó úton voltam. ja, a pénteki színitosz. kezdem érteni, miért voltam annyira ki. a fáradtság, az biztosan. amikor reggel remegve ébredek, és délben elalvás határán várakozom a buszmegállóban. erre meg persze.

ja, télleg, drímőr, kilinkelhetem a blogodat, vagy inkább mégsenem?

nem, nincsen rossz kedvem. csak elvesztettem a szavaimat. igen bazmeg, egyik leggyakrabban előforduló szó a szavak. Shakespeare meg magyaróra után. mmint nálam. holnap délelőtt otthon fogom nyűni a ...a ... ja, megvan, persze, a pénteki feladatleadást. Utolsó pillanatban, hogy képzelhetsz mást? Ne, ne, ne szólj hozzám. Mert nem figyelek oda úgyse. Nem is hallak. úgyhogy pofa súlyba, ott az ajtó, van még itt más is, nem csak rám kell rászállni. aztán persze megfordult, és szomorúan a másik bloglóhoz lépett. Nyihhahahahaha... nem bírt válaszolni az sem. csak ujjai rángatóztak ilyesképp:4242424242424242424242424242424242

2 megjegyzés:

Dreamer írta...

Szia!

Inkább ne. Aki kíváncsi rá, az lenyomozza. Aki nem, az meg nem. Aki meg olvassa, az vagy lenyomozta, vagy megadtam neki a címet:))
Az utolsó pillanatban leadott feladatok teljesen egészségesek. Azt akkor kell. Nem később ( mert nem fogadják el), nem korábban ( mert akkor stréber vagy). A szakdogámat most kezdtem el. 25.-e a leadási határidő. Kell még?

Dreamer

gothposeur írta...

20 nap? ehhehh... és akkor most gyorsan megírod egy délután alatt az egészet? mondjuk 24.-én? :D hogy stílszerű legyen...