hétfő, április 18

hétvége

Ápr. 18 hétfő.

Még nincs bérletem. Csak úgy eszembe jutott. Meg az álmom is. Agyis inkább már csak a vége ez: valahol, talán egyetemi épületben vagyunk többen, ketten nyomozunk a társaságból igazán, gombokatnyomogatunk, mint egy számítógépes játékban, és ezek újabb dolgokat tárnak fel, de az egyiknél hirtelen úgy érzem, azt nem szabad. Aztán megpróbálja a másik lány elmagyarázni a többieknek, h ezek beindíthatnak 111en felüli kódokat, amik mechanikus csapdák. Ide-oda lendülő rács a Kockából, stb. Azok a barmok meg persze poénból csak beütik a kódot. Szerencsére látok pár csapdát, tehát ki tudom kerülni őket. Aztán már az ELTÉn vagyunk, egyesek a ruhatárat szeretnék használni, dehogy miért? Jól aláhamisítanak nevet, mert nem ott tanulnak, aztán felébredek kábé. Hát így.

Ich… ich bin über állesz. Salala. Hanzel und Gretyl. Szép idő van. Ehhehhehh.
Ápr. 17 vasárnap.

London After Midnight. Visszhangos. Jellemző, látszik, h nem szoktam a hétvégék nagy részét itthon tölteni. Már látom, a nyaramat a HIKben vagy másutt fogom tölteni. Aludhattam volna, ha van annyi eszem. Vagy mittomén. Most is csak azért nem, mert.. mert… sétálni volna kedvem. Gyönyörű idő van! Your best nightmare. Rockos gitár és dob, mellé szintihegedűvonóskar, távolról idehangzó ének. Egy kissé egyhangú… de most már, sokadszorra, tudom élvezni. She collapsed to the floor… she was dead in a hour. Nem kellett volna hallanom. :agot: Majd egyszer mutatom a szmájlit is, bár az annyira nem érdekes, inkább a jelentése. Négy óra lesz. Inkább lennék barátok közt, mondjuk játszanék… mint itt álmodnék. Ehh. Van itt is játék. Tudom, egyetem. Nem tudok mit kezdeni vele, hagyjatok békén.
Szekrifájz… áj szekrifáj májszelf tu jú … áááj… áj szekrifááájsz
Aztán meg 69 eyes. Mély hangú énekes, salala.

Valahonnan tömény kajaszag jön be. De most már felesleges becsuknom az abblakot azt hiszem. Inkább lennék máshol… eee… ez lecsó… lassan lassan lassan. De hát biztosan olvasok valamit. Mondd, h igen. Ja, igen. Már negyedórával kevesebb van a mai napból.

Színekkel együtt látom a zenét. Egy sötézöld-dohosszürke szoba. Padlástérben. Fakó kockás pléddel letakart ágy, mellette korhadt asztalon sárgult papír és madártoll. Say goodbye to all your memories… Vagy láthatom persze Adrian Hates szőke haját is, füstöt és a hátulról jövő fényben éles ábrákat rajzoló ujjait, vajh melyik idézés… nem, ez a szám nem volt a koncerten. Ez bezombulós sétálós.

Ápr. 16

Szar dolog ez az önbizalom.

Azt nem hiszem el, ha valaki megdicsér, de ha rosszabb értékelést kapok, mint amit elvárok magamtól… hagyjuk. Szeretném jól csinálni, amit teszek, szeretnék jó színész leni, de… ilyen közel ritkán vagyok az álmaim feladásához. Sokkal jobb lenne most, ha soha senki nem hitte volna azt, h bármihez is van tehetségem. Mert elhittem. Szar ügy, IJB. Na persze soha nem lesz belőlem jó terméktervező se, de az nem is szerettem volna. Mert azt hittem, lehetek más. Bocsánat.

Ehh, depp, depp, esélytelen és felesleges. Most komolyan. Ezt nem szereti a külvilág. És a droidoknak ott az automata programozás. Majd úgy teszek, mintha elhinném. Ebben gyakorlatom van.

5 megjegyzés:

Dreamer írta...

Erről lemaradtam, de sebaj, biggyesztem ide:
Nainna..alapvetően gyenge jellem. Nem sajnáld. Szeretni akarja a férjét, Kaltast, és a tündét is, de örlődik, és nem szeret senkit. Túl sokat akar, és ő okozza mindenki bukását. Nem érzi át a felelősségét, nem ismeri a férfiakat. Kaltas meg..tipikus "Rómeó". Ha szerelmes, akkor fél lábbal a föld felett lebeg, és ugrik minden szóra. Túl elvakult ahhoz, hogy bármit is lásson magán kívül. Nem Nainnát szereti, hanem önmagát. Csak a kedvesével igazolja a cselekedeteit. Még a tünde a legnormálisabb.

Aktualitás: Hidd el. Ha dícsérnek, nem ok nélkül teszik. Le merem írni, mert ha valakinek, akkor neked ugyan nem fog megártani. Nem kéne egy kicsit mosolyognod? Nevetned? Tudsz te, csak folyton begubódzol, és magadra rántod a világot. Pedig lehetsz még más is. Álmok? Sokkal rosszabb, ha beteljesülnek, és csak a hiányukat érzed. De azért nem lenne baj az sem. Nem számít, csak érezd jól magad a bőrödben, és tudd ki vagy. Nekem úgy tűnik, tudod.

gothposeur írta...

thx :)

álmaim jelen esetben az előadóművészetet, illetve a hivatásom megtalálását jelentik :)

Dreamer írta...

Na, máris közelebb vagyunk egy lépéssel. Ne félj, majd csak lesz valahogy (ezt mostanában túl gyakran lövöm el..). A BME után esetleg egy színi-suli?

gothposeur írta...

:) tervezem. elvileg már ősztől mennék Főnixbe, merthogy azt lehet egyetem mellett, meg olcsóbb, mint a többi. Meg ilyenek. majd veszek rózsaszín napszemüveget, akkor hátha jobb.

リヴィ írta...

Jobb. Egy kicsivel. :) De azért ne rózsaszínt. :DD