szombat, április 30

te... TE

... ott a sarokban! Csak nem elfogyott a kukorica? Nem érdekel.
csak azért mert vicces. Mintha három éve, függőségem kezdeti szakaszában láttam volna azt a cuccot, egy volt osztálytársam blogján, és most emlékezem, a februári napsütésre a HSZKban. Amikor még nem ismertem szektát, egyebet, még hepi voltam és szánjájn, és kevesebb kifejezést loptam más blogokról. Mert az életben gesztusokat könnyebb.
Tudod, milyen idegesítő, amikor úgy érzem, most pont úgy kapok az arcomhoz, mint te szoktál? A hajmarkolást például egy cserkésztől szedtem össze. Még arra is emlékszem, amikor magyarázta, tojás, sör került a hajába, h úgy maradjon. Csak most, csak neked.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Azt hiszem, pontosan értem,mire gondolsz. Egy időben engem is zavart, amikor más emberekre leltem a gesztusaimban. De nem baj, hiába, hatnak ránk mások. Hehh, különben is, számomra a "hajmarkolósdi" akkor is te lennél, ha ismerném a cserkész ismerősöd. Hiába fáradozol, akkor is egy egészet alkotsz,mégha egy-egy mondat ismerős is. Hiába jön ki neked is ugyanaz az eredmény egy kvízen, mint mondjuk másoknak:), akkor is Te vagy az. Még akkor is, ha decades of sleepwalkin´.

Eláruljak egy titkot? Sssshhh, csak neked, csak itt, csak most..te is sokat hatottál ám másokra, mondjuk mindenféle Álmodókra is..Csak nehogy megtudják..:)