hétfő, november 7

5. Thane Krios
Csak a statiszika végett kell kiírnom, ez egyértelmű.
Spirituális bérgyilkos (alien), van egy gyereke meg a múltban elhunyt felesége, és kb a karakterem hozza ki őt a robotpilótaságból. Karizmatikus, kúl, ömm. Halálos beteg, és szívhezszóló levelet ír az egyik DLC-ben :P
: a múltbéli felesége, aki megakadályozta egy gyilkosságban, meg esetlegesen Ms Shepard.

6. Michael Samuel (La Femme Nikita-ban)
Nikita mentora, később majd a szeretője kisebb nagyobb őszinteséggel és sikerrel. Überszupertitkosügynök, az egyik legjobb. Súlyos érzelemkimutatási problémákkal, meg mindennel, ami az ilyen paranoid ügynökségeknél szóba jöhetnek. Nagyjából a lelke elvesztésének a határán, bár a sorozat során többször felmerül, hogy már átlépte azt a bizonyos vonalat, igazából (asszem) nem. Érzelemmentes arc, cserébe roppant kifejező tekintet (Ryan Gosling a Drive-ból kb.). És úgy tűnik, amikor teheti, igazából jószívű, és érző ember, csak épp ezt nem engedheti meg magának, úgyhogy biorobottá képzi magát.
Az új Nikita sorozatban lévő Michael az egy lúzer szerencsétlen, btw.
: Nikita, ki más. Ja, meg egy volt ügynökcsaj, az csúnyán, bár dicsőségesen végzi (legalábbis akkor azt hisszük). Meg egy terrorista lánya, akinek a férjét játsza deepcoverben évekig. Meg még x nő, akiket elcsábít a küldetések miatt (és csak ritkán látszik, h szarul érzi magát miattuk, de, mivel ez inkább női film, ezért látszik.)


7. Sandman
a póz, a póz, az arc, a póz. Olyan szerencsétlenül jár a "csajaival", hogy az már művészet. De amúgyis, egy Endlessbe az ember nem szeret bele. Képzeletbeli karakterekbe sem.