vasárnap, november 27

hát húű, fáradt vagyok megint vasárnap este, van, van, van. de legalább most van pár órám, mielőtt végleg álomba zuhanok - ez a kávé hirtelen vágott fejbe, és álmosított el, valami nem működik jól.

Fotóztunk ma, sikerült Narb és Mil segítségével egész jó sminket készítenem, , meg voltunk szép meg kevésbé szép ruhákban, Szozsi fotózott, akármennyit képes lennék a gép előtt tölteni, úgy érzem most. Az idővel arányos a jó képek mennyisége.
Persze a rákészülés az előző este hármasban beszélgetés és alkoholizálás egy ismeretlen, furcsa, másik világbeli 80-as évekből ide javított kocsmában, tanulságosság, őszinteség, személyes tragédiáink a az alkotói vággyal és lehetőségeinkkel, meg egyebek, jó volt.

A live után ugyanis mindenki elpunnyogott haza, öregek ezek mind, nem buliznak, csak fent csacsognak késő délután, aztán inkább haza eszi őket a fene. A fejfájósaktól elnézzük, a többieknek meg mindegy.

A live vége egész jó volt, az elején nehezen rázódtam bele, de a frakcióm bájos volt, majd egyszer énis leszek ügyes és okos.

IHB-n hajnalig megintcsak mély beszélgetés, akkor több alkohollal az előadás után hirtelen, a képalkotások és fogalmak füstjében.

A péntek meg péntek volt, péntek, november, péntek, november.

Kifele a komfortzónából.

2 megjegyzés:

LeFay írta...

Mi volt az a szám, amit emlegettél? a hazudós...

gothposeur írta...

http://youtu.be/RRCBL6ZqPjk